söndag 27 januari 2008

Varit på spa!


Nu har jag och några av mina tjejkompisar varit iväg på Smögens Havsbad för att njuta ett ögonblick av livets goda, bara tjejerna. Rekommenderas varmt, men maten var inte på topp och det var hemskt mycket folk. Massagen jag fick var dock väldigt välbehövlig och han knådade hårt och bra, gillar inte när man mesar med massagen.

Hade med mig E då jag fortfarande ammar och jag tror att hon har startat en babyboom för hon uppförde sig helt exemplariskt hela resan, nästan idel leenden! Under tiden mina kompisar var på behandlingar passade jag på att gå ut en sväng i Smögen med E i vagnen och kameran i högsta hugg. Det hade äntligen klarnat upp efter hällande regn hela resan och resultatet ser ni här ovanför. Dessvärre kunde inte alla följa med men jag hoppas vi kan göra detta många fler gånger framöver.

2 kommentarer:

Liten syster sa...

Tack för fina ord i min blogg! Tittar tillbaka och återkommer gärna, fin blogg som nog kan bli väldigt intressant!

annaroma sa...

Nämen Petra ha rdu skaffat blogg!!!- Det visste jag inte, jag snubblade in på den genom Fredrix sida, che bello!!!
Jag sa till Fredrik att ni får adda mig på Skype så vi kan prata oftare och så kan jag prata med barnen oxå, jag ska skaffa webkamera så vi kan se varann:) Eller blir dom helt förvirrade då och undrar varför faster sitter i datorn och får madrömmar???
Nu är det läggdax...har faktsikt haft en ledig dag idag och skall lägga mig "tidigt" med andra ord innan 5:) Saknar er alla!!! massa kramar, Anna