torsdag 28 februari 2008

Önskelista E

Här kommer så E's önskelista inför hennes dop om ett par veckor.


  1. Doptavla. Antingen denna söta variant där det verkar som om man kan påverka "innehållet". Har ju precis tapetserat om E's alkov med den rosa tapeten med stjärnor... Eller varför inte en utav Isa's ljuvliga tavlor, här är ett jättefint exempel och här är ett till, men hon har ju hur många som helst.
  2. Strumpor och skor från Trumpette. Strumporna heter Jenny's Babysocks och finns bland annat här eller här. På det senaste stället finns även de ljuvliga skorna som heter Mocs Pink respektive Tracs Silver Pink.
  3. Fräck filt från Geggamoja, köpes här och hade passat så fint i E's vagn.
  4. Sött namnarmband. Detta finns bland annat här men är nog främst riktad till lillasyster som med all säkerhet kan göra ett ännu finare!
  5. Set med tallrik och sked, samt mjuk haklapp från BabyBjörn. Här ser ni hur de ser ut. Färg rosa, men det kanske jag inte hade behövt säga;-) Finns att köpa i de flesta barnaffärer.
  6. Fina set med förvaringsburkar, här är ett exempel, och ett till och här ett annat.
  7. Födelsedagståg från Jabadabado. Finns bland annat här, här och här.
  8. Bäddset, kudde samt pläd. På NogaUtvalt finns påslakansetet "Grand Junior Stripe" i rosa, samt stjärnkudde och stjärnpläd. Gunilla Axén har designat den ljuvliga molnserien och den finns i bland annat rosa och orange (OBS! det skall vara för spjälsäng) och kan hittas här, här eller kanske troligast här.
  9. Gunggiraff från Jabadabado. Verkar vara slut just nu men finns annars till exempel här eller här.
  10. Gulligt bestickset från Karin Mannerstål. Finns bland annat här eller här.
Ja, nu har ni fått lite idéer om ni behövde det, men det viktigaste är ju givetvis att ni kommer och att vi får möjlighet att umgås! Kära lillasyster har erbjudit sig att koordinera önskelistan, hör av er om ni behöver hennes info.

Hoppas vi ses!

Kram  

Inga kommentarer: