söndag 16 mars 2008

Äntligen tillbaka och taggad!

Har varit borta från min andra älskling, datorn, ett tag nu eftersom vi hade dop av lilla E i helgen och jag gick helt upp i förberedelserna inför detta. Veckan dessförinnan var det N och L's prinsess- och piratkalas så inläggen släpar något minst sagt. Se fram emot en del inlägg de kommande dagarna!


Har blivit taggad av den gulliga Anna, och antar härmed utmaningen om än något försenat:-)

The rules: Link to your tagger and post these 3 rules on your blog.
1. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
2. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
3. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.

1. Jag gillar faktiskt att städa och tvätta (dock syns det inte alltid i mitt hem eftersom jag dessvärre är lat...)

2. En av mina absoluta favoritartister är Eric Gadd, avgudar honom!

3. Jag har i några omgångar av mitt liv bott utomlands. Första gången var när jag blott 16 år gammal åkte som utbytesstudent till Billings i Montana! Sedan dess har jag också bott i England och ytterligare en omgång till i USA, denna gång för universitetsstudier i härliga San Francisco.

4. Min absoluta favoritfärg är rosa. Men när jag och F skulle gifta oss så fick jag för mig att han skulle slippa vara omgärdad av allt detta rosa så då ändrade jag färg till gult efter att ha blivit inspirerad av en utav Julia Roberts brudbuketter i "Runaway Bride"!

5. Jag är beroende av vatten! Faktiskt så till den milda grad att jag på allvar försöker att dra ner på mängden jag dricker varje dag!

6. Jag var statist i den fantastiska filmen "Flubber" med Robin Williams, men har aldrig tittat igenom filmen tillräckligt noggrannt för att se om jag faktiskt syns i någon scen... 

7. Var länge övertygad om att endast min kära lillasyster hade fått den kreativa genen då jag inte kan rita (knappt ens en övertygande streckgubbe) och min handstil lämnar övrigt att önska. Men sedan jag upptäckt datorn har jag utvecklat en annan sorts kreativitet och det är nu till och med mitt yrke (fast N envisas med att mitt jobb är att ta hand om lilla E, vilket ju i och för sig är sant just nu)

Jag i min tur taggar F, Anna, Fanny, Badanka, Liten syster yster, I ett litet hus och Mikaela och säger som Anna, bara om ni vill, jag tar inte illa upp om ni inte hinner/vill/kan/orkar etc. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hörredu, att du är kreativ behöver vi väl inte orda om!!!!!

Jag såg alla underbara kort från dopet på F:s blogg. Du - förlåt Fredrik för min förutfattade mening att Petra har pyntat - är helt fantastisk. Nu har du i din rill som husmor bakat mer än du behöver de närmaste två decennierna. Helt underbart fint! Inser att vi faktiskt också skall ha dop framöver - rosa eller blått??? - men först skall jag borra upp hatthyllor i hallen - A har gett sin välsignelse. Tydligen kan det inte gå fel med dessa skruvhål för annars hade jag aldrig fått lov.

Stor kram och du - alldeles, alldeles underbart!!!

Kompisen med störst midjemått

Pepsi sa...

Tack älskade M för dina underbara kommentarer, du är bäst! Jag längtar efter att veta om det blir blått eller rosa men som sagt, h*n får gärna vänta tills efter påsk va? Helt otroligt att A tillåter dig att borra, jag får (till min stora glädje) inte komma i närheten av Fs verktyg. Jag kan också glädja dig med att det inte dröjer länge tills jag har störst midjemått igen - utan bebis! Och det har ju inte direkt hjälpt med alla godsaker som mestadels Malin och mamma har gjort - du vet väl att bakning inte riktigt är min grej! Kram P.