onsdag 21 maj 2008

Då käre make är bortrest även denna helgen så fick jag min morsdagspresent tidigt. Visst är den fin... och så jag!

10 kommentarer:

Diana sa...

Å så snällt! Oilily gör så fina härligt glada saler :)

Liten syster sa...

Underbar!

Pethra sa...

Helt underbar. Oilily är en given favorit! :-)

Vet Du något bra ställe där man kan få tag i fina servettmotiv som liknar Orike Muth som jag bloggat om? Eller decopatch. Jag funderar på att göra en egen design på ett par byråer. :-) Men det gäller att ha fina bilder; fjärilar, fiskar, blommor i den där karamell-pastelliga tonen.

Anne (anness) sa...

Vilken ursöt en!

Mikaela sa...

Guuud så fin, lyckliga du!

Laila sa...

:-O Vem va då läcker?
*nynnar* "-Å jag är inte avundsjuk...."

;-)

tipsytessie sa...

Lyllo dig, superfin var den!

Sara sa...

Hej!
Jag har precis hittat till din blogg! :D Och jag älskar den!!!
Speciellt dina inlägg om scrapbooking. Jag tycke själv om att pyssla, och håller på att fixa till hemma så att jag får mer utrymme och tillfällen till att göra scrapbooksalbum m.m.
Min fråga till dig är: Har du några bra tips att dela med dig om ang genomförandet? De bästa webshopsen där man kan köpa scrapbookmateriell? Är det säkert att köpa från usa? Har du gjort det?
Som du märker bubblar jag av frågor!*hihi* Blir så glad när jag hittar nytt info om scrapbooking. :D

Ser fram emot att följa din blogg!

Mvh,
Sara

Petra sa...

Sara: vad roligt att du hittat hit och gillar vad du ser. Härligt också med sådan entusiasm inför scrapbooking, jag känner så väl igen mig, är barnsligt förtjust i allt som har med det att göra! Vad gäller tips om genomförande så är jag nog inte riktigt rätt person eftersom jag inte gör så mycket "regelrätt" scrapbooking, håller mest på med digital scrapbooking, ja förutom att jag samlar på mig papper, band och allsköns dekorationer ifall jag någon gång gör några fler "riktiga" layouter, jag hoppas hitta inspiration för jag vill gärna komma ifrån datorn ibland. Jag har mest handlat på mässor och till exempel Panduro, In-Ex samt Arkivet här i Göteborg med det finns flera webbshoppar som verkar bra, till exempel Scrapaddicted och Skaparlusten. Om du vill få inspiration av några riktigt duktiga scrappare kan jag rekommendera bland annat följande (hoppas inte jag glömmer någon nu...) Linda: http://lindzi.blogg.se/, Sofi: http://fialoppansblogg.blogspot.com/, Mikaela: http://mikaelarudhner.blogspot.com/, Anna: http://augustisallehanda.blogspot.com/, Åsa: http://badankor.blogspot.com/, Annika: http://annika5064.blogg.se/, och Tessie: http://tispsytessie.blogspot.com/

Sedan finns det en superbra blogg men massvis med inspiration och det är http://swescrapbook.blogg.se/ Den amerikanska sajten som jag har besökt mest heter Two Peas in a Bucket och jag har även handlat därifrån, jättesmidigt och bra priser men man får räkna med att fastna i tullen vilket vi gjorde sist. Ja, det var lite tips, har många fler så fråga bara på men som sagt tjejerna ovanför är mycket bättre scrapinspiration för dig, hit får du komma för annat;-)

Kram

Malin sa...

Gahhhhhhhhhh så snygg vill oxå ha en, underbart mönster, hmmm blir så sugen att scrappa nu :D
Å dina foton e fantastiskt fina, blir lika glad varje gång jag kikart in här!!!
Kram Malin