onsdag 28 maj 2008

Älskar internet!

Jag säger det rätt så ofta, men det är helt otroligt vilka underbara bekantskaper man stiftar genom internet. Ja, självklart också i verkliga livet, men över internet så kan man hitta människor som har precis samma intressen som en själv och det tycker jag är så häftigt! En riktig favorit bland mina rss-flöden är denna tjej, Lindzi. Hon skrev nyligen ett inlägg om en helt underbar tavla som hon hade gjort av utstansade fjärilar och jag ville också gärna göra en sådan till min fjärilsälskande svärmor och frågade därför vart hon köpt stansen. Där hon köpt den fanns den inte längre kvar så då erbjuder sig denna underbara människa att stansa de fjärilar i de färger jag ville ha till mig! Jag var inte sen att tacka ja men ville ju gärna erbjuda en gentjänst och efter lite mailande beslutade vi att jag skulle göra födelsetavlor till hennes barn. Jag har nu fått mina fina fjärilar, vackert monterade med 3d-kuddar på ett vitt papper, färdiga att ramas in (var på IKEA idag, bland annat för att köpa ramar men blev tvungen att lämna allt på grund av att varuhuset tvingades utrymmas...). Med i paketet var också två handgjorda, helt underbara kort, ett till mig i mina favoritfärger (älskar det pappret Linda, var kommer det ifrån?) och med en helt underbar blomma på, och ett blankt som något lyckligt födelsedagsbarn kommer (kanske) få av mig någon gång. Än en gång Linda, tusen tack för din hjälp, jag älskar mina nya tavlor och korten.

Någon annan som är sugen på att byta tjänster, det här var ju riktigt kul!
9 kommentarer:

Linda sa...

Oj , vilka underabara födelsedagstavlor du har gjort till helmer och thea!

jag byter gärna tjänster med dig! ,)

Lindzi är en inspirationskälla både inom inredning och pyssel och jag är glad att säga att vi är känner varandra..

Kram linda

Diana sa...

Så snygga fjärilstavlor!
Jag håller med dig. Det är något särkilt med alla dessa likasinnade bekantskaper man gör via nätet. Möjligheterna blir så stora med denna enorma informationskanal :)

Mamma till 2 sa...

Jag vet inte om jag har någon tjänst att byta med dig men finns det möjlighet att beställa såna tavlor av dig annars? Vad tar du för dom?

Augusti_73 sa...

Jättefina fjärilstavlor, såg dem hos Lindzi tidigare och hos nån amerikansk scrappare också. Superfina! Men jag är nog för lat... *LOL*
Födelsetavlorna är också superfina. En fråga bara: var/hur "trycker" du dem? Har gjort egna tavlor/affischer tidigare, men är fundersam över just "tryckningen".

/A

Petra sa...

Mamma till 2:
Vad kul att du gillar dem. Håller faktiskt på att starta upp eget inom bland annat detta men det blir nog inte förrän till sensommaren. Om du är intresserad av ett par tavlor så kan jag självklart fixa det. Maila mig på petrifiedinpink@gmail.com så kommer vi överens om något.

Augusti73:
Jag har hittills skrivit ut tavlor, kort etc. hemma på vår Epson-skrivare. Använder ett tjockare matt papper från samma leverantör som det blir helt otroliga utskrifter på. Det är helt fantasktisk till foton. Skall så småningom trycka mina grejer på "mitt" tryckeri tänkte jag men resultatet jag får hemma är mer än OK men frågan är hur kostnadseffektivt det är i längden.

Kram P.

Lindzi sa...

TUSEN TACK! Jag blir alldeles glad i hjärtat av detta fina inlägg.

Det är ju jag som känner mig som den stora vinnaren i detta byte. Se så underbara tavlor! Måste bara leta reda på bananlådan där alla våra ramar finns. Inga tavlor har kommit upp på väggarna här än...

Trycket var matta och jättefina. Jag är verkligen nöjd. Bra att du startar en liten butik så man kan köpa presenter hos dig!

Det flammiga paisley papperet är ett gammalt Making Memories om jag inte minns helt fel. Köpte det för 2 somrar sedan. Det fanns i en serie med sådana chock-färger. Jag använde dem till ett veckoalbum till Thea. Kramar i massor!

badanka sa...

Älskar dina tavlor!

fialoppan sa...

Wow vad fina tavlor du gjort! Trevlig helg!

Liten syster sa...

Men så fint allt var, från fjärilar till barntavlor! KRAM

PS, vad kör du med för epson papper?