måndag 30 juni 2008

Hoppar på den allrådande inredningstrenden...


... och har spenderat hela dagen på makens fantastiska dator med att finputsa min reproduktion av den klassiska "Keep Calm and Carry On" affischen... det har tagit tid men jag tror slutresultatet blir riktigt bra. Detta är en reproduktion av den brittiska originalaffischen från 2:a världskriget som hittades på en vind bland en massa gamla böcker, men givetvis uppdaterad i en massa fräscha färger, se ett urval ovan. Jag tycker den skulle passa alldeles ypperligt hemma hos oss med tanke på det kaos som tre barn, två galna katter och två vuxna med alldeles för många järn i elden innebär, kanske är någon annan intresserad också? Jag kommer erbjuda dessa i min kommande webbshop, men hör av er om ni inte kan hålla er över sommaren ;-). Lägger nu till en ny kategori eftersom registreringen av min lilla enskilda firman nu gått igenom; så om ni är intresserade av vad jag kommer pyssla med under sommaren skall ni hädanefter leta efter etiketten "petrified in pink designs".

6 kommentarer:

Weronica sa...

Jag har ju redan en Keep-Calm-affisch, men ser fram emot dina andra kommande produkter. Spännande!

Diana sa...

Snygga! Jag funderar ut en plats för mitt exemplar tills webbshopen är uppe. Du ska ju ha lite semester i sommar också ;)

Du kommer att lyckas hur bra som helst som frilans!

mixatofixat sa...

Vilken fin blogg du har, man blir helt sjuk av alla fina saker. Och vilka fina bilder på dina barn!
Spännande att få se din webbshop!

tipsytessie sa...

Herregud vad snygga tavlr du gör. Har kollat igenom alla inläggen i din nya kategori och blir jättenyfiken på din kommande webbshop! Jag har ju en helt tom vägg i vardagsrummet som jag ska sätta upp tavlor på tänkte jag när jag har funderat ut vad jag vill ha. Blir svårt att välja bland dina fina tavlor :)

Mamma till 2 sa...

Men gud så kul! Grattis!! Tänk - drömmar blir verklighet! :-)

annika5064 sa...

Japp, intressefinns absolut!