tisdag 21 oktober 2008

Keep Calm uppdaterad


Har fått flera frågor om den lila varianten av Keep Calm som såg blå ut på de flesta skärmar och vid närmare koll så även min. Jag har därför uppdaterat de lila tonerna så jag tror att de ska passa fler. Tillsammans med kreativa M har vi också gett färgerna lite roligare namn, jag menar hur kul låter mörklila när man kan säga Plommon?

8 kommentarer:

Maria sa...

Ja, plommon låter roligare!!

fialoppan sa...

Å vad jag hoppas att jag får en fin plansch i present på måndag! Den står högst på listan. Din rrrrräserbil är superfin, så himla kul att den blivit väggdekor!

Elin sa...

alltid lika fina grejer på G, stor färg och form inspirationskälla för mig ;)
Såg du förresten att Husmusen har skrivit om din blogg??
//Elin

Liten syster sa...

Ja plommon blir bättre! Kram!

Anna sa...

"skitfina" i lila också, jag har så svårt att välja färg ha ha ha. Jag älskar ju rosa som du sett i min blogg ;-) men i hallen skulle den röda tavlan passa bäst .... I-landsproblem kallas det ;-) Kram på dig

Designtjejen sa...

Vad kul att du blev glad för reklamen! Sidan är ju jätte fin!!! Så lite reklam tycker jag att du kan få :) Hade faktiskt fått en kommentar av en som nu hade varit inne och handlat :-)
Kram

annika5064 sa...

Gokväll! Är här för att tacka för dina kommentarer! Jag hoppas din shop går strålande; de plommonfärgade är supersnygga! Kram
Annika

Lisa sa...

Mums jag är så sugen. men jag har inte fixat mina robotar än tyvärr :(