onsdag 10 december 2008

Sista dagen med min julkalender - 20 % i hela butiken*

6 kommentarer:

Zara sa...

Petra, tusen tack för underbara kort och etiketter. Jag ska njuta av en god kopp te i helgen! Jag är sååå nöjd. Kram

Mrs. b sa...

Svar: Magsjukan hade vi förra veckan... Men med tanke på att det brukar cirkulera att par vändor innan det är över så finns det ju risk att vi hinner få den en gång till innan jul. Hoppas ni och vi klarar oss!
Ang. mallen - känn ingen press att behöva göra en!!! Tänkte mest om du redan hade en liggandes och det inte innebar nåt extrajobb!

Karins fotoblogg sa...

Hej Petra!
Vad snyggt det blev med fotona på barnen och ditt love-tryck! Har du lust att hälsa maken att jag tackar och bockar för hans svar på min fråga till honom. Det går nämligen inte att svara på hans blogg. Jag ska prova vid ett senare tillfälle och se om det funkar då.
Ha det gott!

vacker i brunt sa...

nu har jag tittat igen i din fna shop och tänkte beställa men jag bestämnde mig inye nu heller...min vän anna-karin hade dina fina ettiletter på sitt julgodis på vår julmarknad...jättefint!!!!!

eldh sa...

Tack Petra för de superfina korrespondenskorten som hamnade i min brevlåda häromdan, de kommer absolut att bli en uppskattad julklapp! / Elin

Anna sa...

Tack tjejen för underbara julkort och etiketter, pengar har satts in till dig :-) Ha en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR, kramar Anna