tisdag 2 december 2008

Vernissage i Utställningen 2008 hos Juniform

För nästan precis en månad sedan bjöd Anna på Juniform in till stor vernissage där alla kreativa med egen blogg var välkomna att medverka. Läs mer om det här. Idag var det dags för alla att visa upp sina bidrag på sina egna bloggar och på Annas blogg kan du se alla bidrag samlade. Det var verkligen roligt att se vad alla sysslat med på sina kammare det senaste och det bästa med hela vernissagen är att man skickar sitt bidrag till någon, i mitt fall skall jag ge mitt bidrag till Carolina och jag kommer få ett bidrag från duktiga Veronica med bloggen Veras Form, kolla in där, hon har jättefina saker!

Mitt bidrag blev det här:

Det är ett anteckningsblock samt två olika ark med matchande etiketter. Mottagaren kan givetvis anpassa texterna precis hur hon vill, skall kontakta henne och fråga hur hon vill ha det. Gillade dessa så mycket så jag nog kommer lägga upp dem i shopen senare.

Glöm nu inte att gå in här och kolla in alla duktiga kreatörer, det är otroligt vilken kreativitet det finns runt om och det är så kul att se allt samlat på ett ställe.

3 kommentarer:

Mamamekko / Vit design sa...

Ska gå in direkt och kika!
kram

m family goes västerut sa...

Jättefint bidrag. Gillar din sida för övrigt. Hinner inte läsa så mycket längre, men jag ska komma tillbaka och läsa mer.
Kram från Indiana

Petra C sa...

Det var ett jättefint bidrag. Ska nu in och kika mer på vad du gjort.

Hälsar Petra C

.. oj, snart är alla bidragen i vernissaget slut. Vad gör jag då? Börjar om från början? :)