måndag 19 januari 2009

Har ni hunnit glömma av mig ännu?

Jag är ledsen att det gått så långt sedan mitt senaste inlägg, har behövt lite tid att jobba undan och tiden har helt enkelt inte räckt till, d v s om man prioriterar sömn vilket jag inte gjorde i höstas. Har märkt att man inte orkar med så lite sömn hur länge som helst så det har nu helt enkelt blivit en prioritet. Detta behöver dock inte betyda att jag negligerar min älskade blogg, har så mycket inspiration i mitt huvudet (och min mac...) som längtar efter att komma ut, har nästan blivit överinspirerad det senaste:-)

Jul- och nyårsledigheten har varit riktigt härlig och inneburit välbehövlig vila. Har massor av foton från allt roligt vi har gjort inklusive alla härliga juldekorationer men jag tror knappast någon är intresserad av det nu utan nu börjar vi året på ny kula, med nya roliga saker! Årets början har för mig inneburit att jag hjälper en underbar fotograf med ny grafisk profil, flera verkar ha dop på gång, eller vill tacka för presenter vid ett, många vill börja året med en ny och fräsch anteckningsbok och det börjar bli dags att ta tag i sommarens bröllop, har fått nöjet att hjälpa två par med deras inbjudningar, och ja, jag vet det är dags att lägga in lite nyheter i butiken, har massvis färdigt men det tar tid att lägga in. Jag är glad att de båda paren kontaktade mig utan att ha sett mina bröllopsinbjudningar och jag tror de kommer bli riktigt bra!

Just nu håller jag på att skola in lilla Elin som ska börja på storasyskonens dagis, så nu har vi snart tre dagisbarn på tre olika avdelningar, det är många fröknar att hålla reda på! Inskolningen går nästan FÖR bra som jag skrev i ett mail, hon har knappt tid att vinka hej innan hon är fullt uppslukad av lek. Jag är givetvis jätteglad för detta och alternativet hade ju varit mycket värre, men lite ont i mammahjärtat gör det...

På onsdag går jag tillbaka till mitt "vanliga" jobb, ja inte riktigt eftersom jag innan mammaledigheten jobbade som grafisk designer och med min minskade arbetstid kommer jag nu få andra arbetsuppgifter, det ska bli spännande att se vad det innebär även om jag inte är direkt överförtjust över att nu inte kunna ha mina sköna jeans och ha hemmet som arbetsplats, något jag verkligen har trivts med. Arbetet med petrified in pink kommer givetvis att fortsätta och jag kan inte säga annat än att det ska bli intressant att se hur dessa tre delar (familjen, "vanliga" jobbet och petrified in pink) ska gå att kombinera. Vissa saker får helt enkelt ge vika men jag ska verkligen försöka att ta lite bättre hand om mig själv, det hjälper nog när det är lite mycket. Dessutom har vi i princip världens bästa back-up i form av både mor- och farföräldrar väldigt nära och vi har otroligt mycket hjälp, något jag är enormt tacksam över, särskilt när jag vet hur många som inte har den förmånen.

Ni som har läst hit, tusen tack! Jag lovar härmed att bättre mig och utlovar spännande saker framöver, ni är värda otroligt mycket för att ha uthärdat min bloggtystnad! Bland annat är det inte långt kvar tills det är 1-årsjubileum för bloggen och jag kommer givetvis fira detta, det ligger priser i potten!

Nu är det hög tid för mig att gå hämta lillan på dagis men jag återkommer snart, om inte annat måste jag definitiv uppdatera headern, julen är väl utstädad hos alla nu väl?

11 kommentarer:

Faster Anna sa...

Åhh jag undrade så häromdan hur det går med Elin & dagis, va kul att det går bra!
Pussa Nissen & dom andra från mig!!
Kram

eldh sa...

Välkommen tillbaka! Jag var hos min svägerska i helgen och såg där "min" julklapp till henne: dina korrespondenskort, superfina! Svägerskan var väldigt nöjd!
Ska bli roligt o se lite nyheter! / Elin

Jennica..... sa...

Vad kul att du är tillbaka! Jag har saknat dig och all inspiration du ger.

Hoppas det går bra nu med allt nytt som dagis och tillbaka till jobb. Själv går jag hem på mammaledighet om två månader och vi får väl se hur kreativ jag kommer att orka vara! Har storslagna planer, men ja ja.....vi får väl se hur det blir med det!

Mrs. b sa...

Det där med att prioritera sömn ska jag också försöka bli bättre på... :-)

Jag har ju dig på bloggkoll så det är inga problem att se när det kommer in "nyheter" :-)

Anonym sa...

Tack! Precis denna infon jag efterlyste. Lycka till när du ska börja jobba. Ser fram emot att få höra mera detaljer när vi träffas hemma hos M.
Kram från kompis Malin

annika5064 sa...

Välkommen tillbaks! Inte glömmer vi dig, inte! ska bli spännande att se dina nyheter!
Annika

Designdrömmar sa...

Kul att du är tillbaka! Jag håller också på med inskolning denna vecka och det går också väldigt bra:) Känns bara lite vemodigt att småbarnstiden gick så fort och att det inte är jag som ska få se alla framsteg dagligen längre. Tack för att du hjälper mina vänner med deras "stora dag", fick se det du skickat och det såg jättefint ut! Nu ska jag gå och lägga mig, jag borde också prioritera sömnen lite mer:)
Kram Åsa

Anonym sa...

Välkommen tillbaka syster!
Jag vet att jag inte är flitigast på att läsa eller kommentera men jag har faktiskt haft lite koll på dig och undrat när du kommer tillbaka. :o)
Jag hoppas så att vi kommer iväg på vår resa ihop. Som de "hotta" småbarnsmammorna vi är nuförtiden. ;o)
Kramar lillasyster

Maria sa...

Jag har också börjat prioritera bort bloggande på kvällarna/nätterna för att komma i säng lite tidigare...

TipsyTessie sa...

Kul att höra att du lever och mår bra. Det är ju alltid viktigt att prioritera sig själv först och främst det vet vi ju av erfarenhet annars kan det gå illa. Lycka till med alla nya omställningar-det kommer nog att gå jättebra-ge det lite tid bara :)
Hos mig är det förändringar på gång också-men det berättar jag om vid ett senare tillfälle :)
Många kramar-ha det bra

C´est la vie sa...

Åh vad mkt fint du visar, och det är så roligt att följa dig. Kramar Lina