tisdag 24 februari 2009

Om jag berättar så måste jag ju göra det också...

På en närlivsbutik i närheten av oss ligger det ett paket och väntar på mig. Det har väntat i en och en halv vecka nu. Undra hur länge det ligger kvar?

Det är tyg från Stoff och Stil som skall bli gardiner och kuddar till äldsta flickan Annies rum.

Jag älskar tyger av alla de slag, gärna i härliga färger. Dessvärre älskar symaskinen inte mig. Jag är full av idéer och mycket får jag faktiskt gjort men när det kommer till kapitel: ”Nu skall vi ta tag i de här tygerna som jag har lagt en hel del pengar på och förverkliga några textila idéer” så stöter jag ofta på patrull. Det blir liksom inte av. Och när det blir av så blir det aldrig riktigt som jag tänkt mig.

Men eftersom jag är så lättlurad så tänkte jag att om jag berättar om mina planer här så måste jag ju få tummen ur och sy eländet, ta några ännu mer eländiga kort och sedan visa er resultatet. Låter det inspirerande? Knappast, men jag är i alla fall ärlig!

Så håll tillgoda, här är ännu en taskig bild – direkt kopierad från Stoff och stil på tyget som skall hämtas ut senare idag.
Om Olle är på humör - sicken mamma jag är, skyller på barnen - så kanske jag kommer igång i eftermiddag när mannen och tjejerna är på simskola. Jag kan ju börja med att plocka fram symaskinen och blänga lite på den.

Återkommer med resultatet och lite bilder från barnens rum.

Idag blir en bra dag, solen skiner och fåglarna kvittrar. Nu är det snart vår!
Kram Maria

PS) Läste precis på Aftonbladet att hovet bekräftar att kronprinsessan Victoria gifter sig med Daniel 2010. Grattis, det var väl på tiden!!!

5 kommentarer:

Änglahår sa...

Visst sätter det lite extra press och lägga ut det på bloggen ;-))

Tyget ser jättefint ut, ser fram emot bilder när det är klart...

/Änglahår

Helen sa...

Så ska nog jag också göra! Har tyg som ska bli gardiner till gillestugan som är snart två år, det är tillklippt och klart men inte sytt!

Mrs. b sa...

Tycker det låter som en jättebra taktik! Precis min idé om varför jag tog steget till att börja blogga - jag tänkte att jag då skulle få tummen ur och fixa lite mer av alla fina planer som poppar upp i huvudet.

Så: Heja heja! Jag vill gärna se resultatet!

Nettan sa...

Jag älskar dessa färgerna. Jag var själv på Stoff & Stil i lördags och köpte en massa tyger i dessa färger så nu ska det sys!
Jag ser fram emot att se resultatet. Mina kommer också att komma ut på bloggen efter hand som dom blir klara. Lycka till!

Mera Maria sa...

Skönt att höra att vi är flera...hoppas kunna hämta tyget idag. Lycka till så återkommer jag med bildbevis snart!!!