måndag 6 april 2009

Glad Påsk!Här kommer så den utlovade mallen som blev två eller egentligen fyra! Två olika mallar i formatet png. (som behåller transparensen), en med texten "önskar jag" och en med "önskar vi" och för er som behärskar Photoshop eller liknande har jag lagt med mina psd-filer med färdiga lager för att placera in dina foton (använd urklippsmask). Som en extra bonus för er som kanske vill göra något mer eget har jag skickat med en "clipartbild" med mina kycklingar samt en "wordart" med Glad Påsk! Ladda ner png-filerna här (inkluderar clipart +wordart) och psd-filerna här.

Jag hoppas du kommer ha nytta och glädje av dessa och du får gärna tipsa om mallarna på din blogg (låna gärna bilden). Jag blir självklart jätteglad om du vill visa vad du gör med dem, skriv en kommentar vet jag!


6 kommentarer:

Lindzi sa...

I LOOOVE YOU! Precis vad jag behöver idag! Har letat och googlat men inget var så hääär fint! Puss!

♥ cloudberrie ♥ sa...

Vilken underbar blogg du har!
Snubblade in då jag sökte flaggvimplar på Google :) och fastnade en lång stund för att bara njuta av allt fint du visar!

Lämnar ett spår och tassar vidare.

KRAM från Eva

Rosa Hemmet sa...

hello!

Vilken kulig blogg och härlig inspiration, webbshoppen verkar vara en riktig pärla, ska kolla in den nu :)

trevlig påsk!

Elin sa...

Vilka fina! Jag lånade mallen och la ut på min blogg! Kram

Maria sa...

Snubblade oxå in här via en annan blogg och lånade dina fiiina mallar till ett litet påskkort på min blogg. Tack så jättemycket! Nu ska jag läsa igenom bloggen och även titta i din shop, såå fina saker! /Maria

Josefine sa...

Åååå tusen tack!!! Du gör så mycket fint. Ska tipsa om mallen på min blogg.

Kram Josefine