tisdag 28 april 2009

Snoriga näsor och vaxdukar

Igår tog jag en promenad till Sally Bazar och köpte fina vaxdukar.

Jag tänkte pigga upp flickornas skrivbord. Linda hade fått in en massa fina dukar som man blir glad av - och för endast 99:- kronor metern. Gulliga och alltid lika glada Linda har redan sytt en massa fina haklappar och annat. Besök hennes sida så får du mer inspiration.

(Jag läste precis en kommentar som Linda på Sally Bazar lämnat på detta inlägg att hon inte sytt haklapparna själv...men hon kunde ha gjort...haha!!! Haklapparna kommer från KitchKitchen och kanske gör även de fina väskorna och necessärerna som Linda säljer från densamme. Hur som helst, de piggar upp en mulen dag))

När jag lägger upp mina inköpte bitar i rödprickigt och rosarutigt så får jag modellhjälp av en mycket snorig Olle.


Så för att ni skall se ordentligt lånar jag två bilder från hennes blogg och visar er.


Jag har en lång att-plugga-lista framför mig men har sagt till mig själv att om jag betar av den när Olle sover idag så skall jag leta fram häftpistolen och fixa till skrivborden. Kanske rama in ett par tavlor också.

Jag återkommer med bildbevis när det är klart.

Må så gott i solen//Maria


3 kommentarer:

sally bazar sa...

Hej på er!
Härligt med lite projekt! Vaxdukarna funkar till mycket!Det är så gott att vi kan inspirera varandra. Jag har dock inte sytt haklapparna själv.....
Nu ligger eran blogg på sally bazar blogglista!
Kram Kram

Hemmabloggaren sa...

Wao vilka mönster, man blir ju helt lycklig!

HUSnrNIO sa...

Vilken bra länk. Så mkt fint och haklapparna var ju underbara. Vaxduk är verkligen en toppenuppfinning när man lever i barnträsket:) Ha en fin dag.