söndag 14 juni 2009

Storblommigt och trångt - signerat Maria

Nu är den lilla, lilla hallen klar. Visst saknas det någon snygg, lite kul förvaringsmöbel, men det är inget som hallen står och faller med.

Här är ett par kort, men om jag är urkass på fotografering i vanliga fall så kan jag meddela att det inte blir bättre när jag skall försöka göra hallen rättvisa på 4 kvadrat.

Ni får ta det för vad det är och använda fantasin.Igår var jag på reunion. Det var min IHM-klass som slutade för 10 år sedan - var tar tiden vägen? Vi var på Peacook där vi åt underbar libanesisk meze. Det var fantastiskt trevligt och jättekul att träffa alla. Det var ingen otrolig uppslutningen men alla har väl fullt upp. En del har lämnat Göteborg för Stockholm eller bortom landets gränser, men vi som var där tog bara vid där vi lämnade och det blev högt tak och många sköna skratt.


Stora flickan sov borta hos en kompis igår för första gången - läskigt - och hade det hur roligt som helst. Alec, Maja och Olle ägnade lördagseftermiddagen åt att köpa en byggställning så nu kan vi ta tag i fasaden.
Jag har en liten arbetsmyra till man - när han är på det humöret - så när de två andra barnen hade somnat - och frun i huset förlustade sig på Peacook - gick han upp på vinden och började måla den vit.

...nu vaknar Olle och pockar på uppmärksamhet så jag får fortsätta och berätta om vinden nästa gång.

Ha en bra söndag//Maria
5 kommentarer:

mamamekko sa...

VAr kommer den helt underbara tapeten ifrån? Vill ha! :)
Blev verkligen superfint i er hall.
kram kram

Malin sa...

Så coolt och härligt färgglatt. Gillar att ni tagit ut svängarna. Tapeten är fantastisk. :-)

Towe and Anders sa...

Ah va snyggt! Love it! Superlacker tapet! towe.

Anonym sa...

åh, vilken fin hall. vart kommer den fina tapeten ifrån?

petrified in pink (Petra) sa...

Hej anonym, Maria får rätta mig om jag har fel men jag tror att tapeten heter Rose och kommer från Mimou (http://mimou.se/home_collection/wallpaper_rose.php).

/Petra