onsdag 1 juli 2009

Mammabloggarna.se (signerat Petra)

Borde lära mig att jag inte ska lova saker jag inte kan hålla, det är (som vanligt) hektiskt och de utlovade recepten får vänta lite till:-)

Idag lanserades det "hemliga projektet" som jag skrivit om lite tidigare, nämligen Mammabloggarna.se, ett nätverk och träffpunkt för alla oss mammabloggare. Jag blev tillfrågad om jag ville hjälpa till med bannern och det ville jag ju såklart! Fördelarna att vara medlem är många, bland annat kommer det finnas en bloggskola och fina medlemserbjudanden, bland annat från mig (hela 20%) så skynda dit och bli medlem genast!

På lördag är det dags för MammabloggGalan här i Göteborg. Jag har bidragit med inbjudningar, diplom och placeringskort och skall vara med på middagen. Klänning är färdig men med skor är det värre, är verkligen ingen skotjej... Är det någon mer än jag som ska gå?

Hoppas ni liksom jag njuter av solen och att ni får en fortsatt härlig vecka!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är redan medlem! Var såklart tvungen att se vad det handlade om. Det finns en hel del att jobba på och en del att önska, men det kan bli precis hur bra som helst!
Kram
Lillasyster

Mor Penna sa...

Jag har inte heller hittat skor. Det beror dock mer på de hiskeliga priserna här på Åland. Man svimmar ju nästan.
Bannern lyckades du kanon med.
Kram Mor Penna ( Mammabloggarna.se )

hannie sa...

Hej,

Jag vill jätte gärna beställa inbjudningskort av dig. Men ser att man kan minst beställa 20st. Jag behöver bara ca. tio.
Kan du hjälpa mig ändå?

Annie

Katja sa...

vad kul! :)

diana sa...

Så roligt det var att ses Petra! Bättre bordsdam kunde man ju inte ha! =) Har nu lagt ut fotona från bloggalan! =) Hoppas du har det skönt på landet med barnen och maken. Var inne och kollade din hemsida förresten, så söt!! Kram kram// Diana

petrified in pink (Petra) sa...

Hannie, självklart kan jag hjälpa dig, jag har mailat dig:-)

Allt om Mrs H sa...

Är det du som gjort den fina loggan till Mammabloggarna! Den är så fin.
Kram/H

Anette sa...

Gillar din butik och produkter! Läste att du ska satsa på den som heltid efter sommaren. Ska bli spännande och kul att se vilka produkter som sortimentet utökas med!
Lycka till med allt :)

vera sa...

hej kära bordskamrat! :)

Diana sa...

tack för alla dina råd också. Har ju inte så många mammakompisar då de flesta ju blir mammor lite senare i livet så det är såå roligt att få råd från er alla jättegoa mammor! Ja, sammarbete låter superskoj! Du har ju bara så söta produkter! Det är ju än så länge lite hemligt på bloggen, men du får gärna maila så kan vi prata mer där! :) dianasblogg@live.se Stor kram

Ellas Inspiration sa...

Vilken fin logga du har gjort!

Ha en fortsatt skön sommar!

Kram Karin