fredag 28 augusti 2009

Elin 2 år och Formex (signerat Petra)

Idag fyller vår minsting hela 2 år och jag säger som de flesta; vad fort tiden går:-) Som jag säkert nämnt flera gånger så har denna lilla 3:a kompletterat vår familj, gett den en bättre balans och hon är en glädjestråle utan dess like, jag känner mig enormt lyckligt lottad att få vara hennes mamma! Hela familjen gick in till henne i morse och sjöng så vackert så (!) och bar på paket och välling. Förutom vällingen var nog det populäraste bilen från Jabadabado, jag känner min dotter:-) Ikväll åker det fina födelsedagståget från samma ställe fram till fredagsmyset, denna gång med en 2:a i vagnen såklart. Imorgon kommer familjen och firar, det blir vår standard: tacos och cupcakes och vi hoppas det blir mysigt, foton följer givetvis:-)

Idag är jag lite trött, gårdagen tog en del på mig. Onsdag kväll hade jag en del att göra eftersom jag skulle vara ifrån datorn hela torsdagen och det blev därför väldigt sent, jag tror jag släckte strax efter ett. Klockan fyra väckte sonen mig med att han hade ont i magen och halv fem skulle jag ändå gå upp så det var bara att ta tag i dagen och hoppas att det skulle gå bra för Fredrik med en sjukling hemma (som visade sig vara falskt alarm, peppar, peppar). Efter hela tre timmars sömn satt jag klockan sex satt tåget med min underbara lillasyster (varför hon satt på tåget berättar jag i ett separat inlägg, jag är så stolt över henne) och var på väg till min allra första Formex. Jag och syster hade sagt innan att vi absolut skulle sova men vi träffas inte tillräckligt ofta för att ha tid med det. Hon gifter sig inom kort så det är mycket att planera, sova får jag helt enkelt göra någon annan gång:-)

För en inredningsintresserad var Formex självklart ett mecka och jag känner mig superinspirerad av alla underbara montrar med sina färger och mönster. Jabadabado, Jellybean och Rice var stora favoriter och jag fullkomligen dreglade över allt jag ville ha. Hade ingen kamera med mig men tog några få bilder med min mobil som jag delar med mig av här, ursäkta kvaliteten.

Kommer dessvärre inte ihåg vilken monter detta var men ljuvliga färger!

Nedanstående underbara mönster fanns att hitta på stryköverdrag från Fairnet. Personen jag pratade med hade tidigare haft en kund som ställt frågan om det blir roligare att stryka med ett sådant här vackert strykbordsöverdrag och det måste jag säga var en ovanligt fånig fråga, det är väl självklart;-)
Underbar inspiration i mängder, däremot fanns inte mycket av det jag i huvudsak åkte upp för och det var för att få möjlighet att knyta kontakter med nya pappersleverantörwe, framförallt med roliga kuvert i härliga färger var på min inköpslista. Jakten fortsätter därför men en härlig dag var det trots allt och med den bonusen att jag fick spendera flera timmar med bästa syster yster som åkte samma tåg både upp och ner från Stockholm.

Hoppas ni får en riktigt härlig helg!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej och kramkram. Ha en skön helg m födelsedagsbarnet och familjen. Kram igen!
Ulle W

C´est la vie sa...

Hallå där borta. SÅ synd vi inte sågs, jag mailar dig....
Du, bilden tror jag är fårn La Shelf? Jag köpte in förvaringsboxar, från dem och jag tror detta var en del av dem eller om de delade monter med nån mer kanske. Jaja... fina färger!

Kram L

Anonym sa...

Tack själv för en supermysig dag! Är så glad att vi fick så många kvalitetstimmar ihop. Jo, jag älskar att ha alla barnen omkring mig men ibland är det faktiskt mysigt att få lite "one-on-one-tid" med dig.
Kramar
lillasyster

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Ja, det är klart det blir roligare att styrka med en sådan styrkbräda! Jag tänkte på det häromdagen, att de borde designa riktigt snygga strykbrädor, inte bara tyget, så att den blir som en installation av snygghet när den står framme och man inte orkat ta bort den!