söndag 20 september 2009

Grattis till vinnarna! (signerat Petra)


Stort grattis till Postadress Torslanda, Marie Karlsson och Zizzi som med hjälp av Random.org blev vinnare i tävlingen att vinna ett av mina nyproducerade tryck. Jag har mailat er:-)

Kul att så många ville vara med och tävla. Är också helt tagen över att så många ville vara med och fira min ettårsdag, jag har en väldig hög med ordrar att gå igenom så ha tålamod om ni väntar på korrektur:-)

Denna vecka kommer nog passera utan att jag hinner reagera har jag en känsla av... Inte nog med den ovanligt stora högen av ordrar som ska processas så gifter sig som sagt min syster på lördag och det är mycket att stå i inför det. Så om jag bloggar lite mindre hoppas jag ni förlåter mig, jag lovar att ta igen det med mycket detaljer från bröllopet, och tro mig, det är MYCKET detaljer, jag har ju som sagt en förkärlek när saker och ting hänger ihop. Min syster är dessutom en av de coolaste människorna jag känner och det kommer definitivt sätta sin prägel på bröllopet. Och på tal om henne så är första delen av hennes viktresa ute på Expressen nu, köp gärna tidningen nästa söndag, då är det dags för hennes otroooooliga förvandling!

Önskar er en härlig vecka!

3 kommentarer:

Anki sa...

Hejsan!

Sååååå underbart att hittat hit och tydligne en bra dag dessutom fraktfritt så nu blev det en order på 4 artiklar såklart!

Var tvungen att blogga om dig i min blogg med länk till dig såklart lånade några bilder hoppas det var ok annars säg till.

Tusen tack för din underbara shop o blogg!

Kram Anki
www.ljuvligtvitt.blogspot.com

2BarnsMamman sa...

Vad härligt att ha ett bröllop att se fram emot! Det är nästan lika kul att vara med och förbereda någon annans som sitt eget :) Hoppas det blir en riktigt härlig dag! Kram

Zizzi sa...

Jippie!