söndag 27 september 2009

Malin ♥ Ola (signerat Petra)

Idag är jag otroligt trött men så nöjd, glad och lycklig efter ett helt underbart bröllop igår. Tror inte jag någonsin sett en vackrare brud - och det var MIN lillasyster! Lycka klär henne verkligen:-)

I bröllopspresent från mig och Fredrik fick de världens bästa Mikaela, att överraska lillasyster med detta när hon satt och gjorde sig i ordning på salongen är något jag kommer leva på mycket länge. Mikaela, som är en av mina absoluta favoritfotografer passar min systers stil så otroligt bra och när jag berättade för Mikaela om detaljerna på bröllopet så trodde hon nästan att jag regisserat allt för henne;-) Mikaela har redan lagt ut massa foton från bröllopet, skynda dit och titta, de är helt underbara! Jag tror ni kommer förstå varför jag var en extra stolt storasyster igår...

8 kommentarer:

fru Magnusson sa...

Jag trodde att jag hade lipat färdig igår efter en sån underbar dag men mina glädjetårar fortsätter att rinna idag när jag ser alla fantastiska foton och kommentarer från alla. Jag är en otroligt lyckligt skattad person som har så många underbara människor omkring mig. Ola och jag hade aldrig vågat tro att dagen skulle bli fullt så bra som den blev. Vi går omkring i ett ständigt lyckorus fortfarande...
Massa kärlek från en nygift, lycklig och trött fru Magnusson

Jennica..... sa...

Vilka fantastiska bilder, vilket fantastiskt bröllop och vilket fantastiskt brudpar! Det blir ju inte bättre än så här. Och att gifta sig i rosa Converse......den där tror jag att jag snor rakt av! Det är det absolut coolaste ever! Stor KRAM till er och massor med LYCKA till er!

petrifiedinpink (Maria) sa...

Så himla fint - vad härligt det är med ren och SKÄR lycka! Nu skall jag ta en titt på korten igen innan jag börjar arbeta. Petra, vad säger du, får jag bjuda dig på thaibuffé till lunch idag?

Anonym sa...

Hej, häftigt det ser ut! Vackra människor och fint med rosa accentfärg!
Vilka var trillingarna?

Kram

saralill

petrified in pink (Petra) sa...

Saralill: trillingarna är Olas barn:-)

Postadress Torslanda sa...

Wow, vilka fina bröllopsbilder! Vilken fin present. Grattis till brudparet!

C´est la vie sa...

Åh var det din syster! Jag som älskade bilderna hos Mikaela. Vad himla kul! Älskade allas skor. :)
kram Lina

rosa converse sa...

Åh, vad vackert bröllopet var! Världens sötaste bilder.