måndag 26 oktober 2009

Tips på fars dags-present (signerat Petra)Det senaste har det blivit en del namntryck som jag nämnt tidigare och ibland är det några som sticker ut lite extra. Här ovan är ett exempel på en sådan där det visar sig att kunden ska ge den till sin man i fars dags-present, är det inte en bra idé så säg?

Hoppas ni har haft en härlig helg. Vädret var inte det allra bästa men jag och bästa vännerna har inte brytt oss nämnvärt om det då vi spenderat delar av helgen på mina föräldrars landställe och njutit av den vedeldade badtunnan och bastun men framförallt av härligt sällskap med mycket tjejsnack, god mat och dryck. Kan varmt rekommendera Sandras skogspanna som vi avnjöt till kvällen efter över tre (!) timmar i badtunnan. Min mamma hade skickat med massvis av kantareller och färska lingon och så använde jag kyckling istället, supergott!

Idag är dagis stängt för studiedag så både jag och maken är hemma med alla tre barnen. De stora skall strax åka med pappa till det lokala badhuset medan jag ska försöka få lite jobb gjort under tiden lillan sover middag. Det blir ännu en intensiv vecka, och jag hoppas på bättre ork denna veckan så att jag kan vara lite mer effektiv:-) Tag hand om er!

2 kommentarer:

Vanilla sa...

Mysigt med långhelg! :-)

Kram

Ulla sa...

Det verkar som många förskolor har studiedag idag för jag har läst det på flera bloggar. Men det har väl att göra med att det är höstlov för många