lördag 28 november 2009

Snabbt pysseltips!

Sitter och jobbar lite medan maken tvättar fönster och sätter upp stjärnor i fönstrena:-) Helgen bjuder på mycket roligt, snart är det dags för kalas för Linnéa som ska hållas utomhus- Kul idé och vi hoppas det kommer fungera i regniga Göteborg. Efter det är det dags för det mycket efterlängtade julgodisbaket med bästa Maria och familj. Jag tror att den som ser fram emot det mest är Noah då han suktar enormt efter alla spel på Wii som finns i den familjen, vi har ju "bara" ett:-)

Kanske blir det förra årets storsuccé som följer med oss hem så att vi kan ta med oss en påse gott tillsammans med vår hemmagjorda glögg (här delar Maria med sig av receptet) till den traditionella adventsfikan som världens bästa extramma bjuder till varje första advent, ett underbart sätt att på allvar kicka igång julsäsongen. Innan dess ska vi även hinna med ett besök i vår lokala kyrka där Linnéa skall spela bakdelen av en åsna i julspelet, hon pendlar mellan att tycka det ska bli roligt och vara nervös för att folk ska skratta...

Här kommer ett snabbt pysseltips. Är inte kransen ovanför helt ljuvlig? Kanske lite sent för en höstkrans men det går ju att anpassa den med jultema också.

Nu får jag skynda mig att göra några korrektur till. Hoppas ni får en riktigt härlig adventshelg!

4 kommentarer:

Mamamekko / Vit design sa...

Ååå, vilket himla bra pysseltips. Måste leta fram lite röda och vita knappar och göra mig en julkrans :)
kram

Lina ♥ C´est la vie sa...

Åh vad söt! En sån måste jag göra i juliga färger... undrar vad jag ska ta som krans-stomme...
ha en fin kväll, hoppas bakningen blev bra!

Livian sa...

Oh! Jag är fullkomligt KÄR i kransen ju! <3333 Moshi Moshi to you! ^.^

Livian sa...

Oh! Jag är fullkomligt KÄR i kransen ju! <3333 Moshi Moshi to you! ^.^