onsdag 20 januari 2010

Som handen i handsken (Signerat Maria)

Kan inte minnas om jag har visat detta tidigare men visst känns det som om Petra har skapat denna färgställning av bokstavstrycket enbart för att matcha vår lille Olles rum? Och vem vet, kanske kommer grabben snart att flytta in i sitt rum på allvar när hans föräldrar känner sig mogna. Fast inte just nu, det är nog bättre om han först........Argumenten tar aldrig slut. Det är så mysigt - och smidigare - att ha honom i spjälsängen jämte vår säng.Idag är jag hemma med två tjejer som precis som förra gången har fått lite feberfrossa och huvudvärk efter andra dosen svinvaccin.

Jag hoppas att dagen blir fin. Själva skall vi strax spela spel. Först skall tjejerna bara se klart "Mary Poppins" och jag själv drömma mig bort i Desiguals underbara och färgstarka värld.

Må så gott//En oinspirerad Maria

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej !
Vilka fina elefanter du har på väggen ? Har du gjort dem själv...eller var har du köpt dem ?
Hälsn
Maria i Skara

♥ mamman i huset ♥ sa...

Hon hade nog det i åtanke! :)

Min beställning har anlänt och allt var FANTASTISKT vackert, fint, gulligt och perfekt! Passar utmärkt i vardagsrummet det som jag beställde dit, och det som dottern ska få i 6-årspresent kommer bli så roligt att ge!

Bildbevis kommer såsmåningom i bloggen!

Tack och kram!

petrifiedinpink (Maria) sa...

Tack Maria!

Jag har "lånat" elefanterna från www.lollopard.se - de gör underbara tapetdjur i retromönster. Kopierade en bild, la den i en ppt och upp på väggen med projektor för att måla av.

Camilla sa...

Hej

Härligt med lördag

Ni har en award att hämta på min blogg

Mvh Camilla

Anonym sa...

Hej igen Maria !
Smart...det tänkte jag inte på att man kan göra så ..hehe
Tack för tipset och alla andra tips jag får från er härliga blogg!!

Häln
Maria i skara..igen