onsdag 24 februari 2010

Helgens kalas (signerat Petra)

I lördags var det så dags för födelsedagskalas för Noah & Linnéa. Närmaste familjen skulle komma och fira och vi hade sett fram emot detta extra mycket då vi de senaste månaderna missat en del tillställningar och varit lite isolerade på grund av alla dumma sjukdomar:-) Efter att ha haft halsontiga och spännandesjuka barn hemma hela veckan fick de äntligen komma tillbaka till dagis på fredagen där de blev firade av sina kompisar. Men först firade vi förstås Noah på hans allra egna dag med frukost på sängen och det mycket efterlängtade Mario & Sonic at the Olympic Winter Games.

Bästa födelsedagspresenten!

Noah 6 år

Med barnen på dagis kunde jag ägna större delen av fredagen åt att handla mat inför lördagens kalas. På eftermiddagen började det snöa och det tilltog mer och mer och fortsatte på lördagen... In i det sista trodde vi att vi skulle behöva ställa in för det var verkligen inte lätt att ta sig fram.

Elin hjälper till att skotta!


Pappa och barnen gav sig ut på förmiddagen för att försöka skotta en gång till huset och passade på att leka lite i snön, det är inte ofta vi har en sådan här vacker trädgård;-)

Kalasblommor
Ju vintrigare det är ute desto mer behov har jag av färg och färska blommor inne. Kalas är den perfekta "ursäkten" att frossa lite extra...

Kalasmat på Noahs och Linnéas födelsedagskalas
Det börjar bli tradition att vi bjuder på tacos och cupcakes när Noah & Linnéa fyller år, vilket väl är i sin ordning när det är så gott! Vi är riktigt stolta över att maken tillagar allt utom chips och skal från grunden, vet att jag tipsat om denna salsa flera gånger innan men den är värd det, tro mig.

Det var en trött men mycket lycklig familj som tillsammans med min lillasyster och hennes familj slängde sig i soffan med lite för mycket godis för att titta på den 3:e delfinalen i Melodifestivalen. Är det bara jag som tycker att årets låturval är bedrövligt (heja Darin förresten)...?

2 kommentarer:

Lisa sa...

ååå kalajset lät ju hemskt trevligt! Synd att vi inte kunde dyka upp, men det blir väl fler tillfällen:)

milla sa...

Grattis till 6-åringen...Härligt med färgglada bilder i allt det vita i landet. Ser smaskigt ut med den där tacobuffén och en glad kille när spelet öppnades förstår ja´.Ha det gott kram Milla