fredag 5 februari 2010

Keep Calm i Kamille (signerat Petra)


Genom Anna-Stina med den härliga bloggen Gizmolinas, har jag kommit i kontakt med Kjersti Mo som är chefredaktör för Kamille, den norska motsvarigheten till Amelia. Fick en beställning av henne på några Keep Calm-tryck och hon frågade samtidigt om hon kunde få högupplösta bilder för att kunna tipsa om det i tidningen. Tidningen kom ut i måndags och så här fint uppslag fick jag vara med på, jag är mycket tacksam för uppmärksamheten:-)

Hoppas ni får en riktigt härlig fredag och en ännu bättre helg! Vi ser fram emotfredagsmys ikväll med sedvanlig tacomiddag (recept på egen salsa och kryddblandning skrev jag om här, eller varför inte testa detta som Mikaela tipsade om häromdagen) och bästa Faster Anna som reser tillbaka till London imorgon och så lite Let's Dance på det. Imorgon är det skridskoskola för Linnéa, aldrig har jag sett henne så fokuserad på någonting, det är så kul att se och mormor, som tävlade i isdans i sin ungdom, och jag står vid sidan och tittar fascinerat på. På lördagkväll hoppas jag att jag äntligen, efter många sjukdomar, ska lyckas ta mig ut till min lillasyster där hon och barnen bjudit in oss till bastu, middag och melodifestival, jag längtar! Nu håller jag alla tummar och tår för att besöket äntligen ska bli av och att vi är färdiga med sjukdomarna för tillfället.

Idag hurrar jag för bästa Maria som fyller år och precis fått nytt jobb - stort grattis och hoppas du får en härlig dag!

8 kommentarer:

milla sa...

Vilket uppslag, både bra reklam och dessutom så snyggt redigerat att det inbjuder till ett besök på er sida. Vad roligt. Kikade också in på Gizmolinas blogg och Guuu vad inspiration! Alltid roligt när det går bra i ens kreativa satsningar! Fortsatt framgång önskar jag er.Kram Milla

Mikaela sa...

Wow, vilket snyggt uppslag. Det är du verkligen värd. ♥

Designing good life- Sarah sa...

Vad roligt! Kul att synas lite utanför Sverige. Jätte fina tryck!

Anonym sa...

Du är så värd all den här uppmärksamheten och jag är så stolt över dig! Och så hoppas jag att det fortsätter att gå bra för dig så att du snart kan anställa mig. ;o)

Håller tummarna för att ni kan komma imorgon. Alex är pangförkyld och de har precis ringt från dagis men jag hoppas att det inte är så illa... Håll tummarna stenhårt!

Kramar
Lillasyster

Mathilde sa...

Grattis till dig för att du syns i tidningen!!Snyggt snyggt, och kul att synas utanför Sverige också!
Och grattis till Maria på födelsedagen och för nya jobbet!
Kram

sally bazar sa...

Härligt med så fin reklam!!!!!! Mer sådant! Trevlig helg till er och ett dubbelgrattis! till Maria.
Det var det jag visste att det skulle lösa sig. Nu är jag nyfiken vad det blev...
Kram till er

petrifiedinpink (Maria) sa...

Tack söta du och ett stort härligt grattis till det fina uppslaget!

Kram Maria

Anonym sa...

Ja, troligen sa det ar