onsdag 30 juni 2010

En lunch man lever länge på (signerat Petra)

Porslin och glas från Rice, vaxduk från Sally Bazar (inköpt förra året).

Senaste tiden har det varit en del omkring mig med extrajobb, kurser och annat kul och en träff med Therese har därför inte varit lätt att få ihop. Så när denna underbara människa därför erbjuder sig att komma till mig och dessutom ta med sig lunch blev jag ju självklart överlycklig. Igår var det dags och strax innan tolv kom hon åkandes, fullpackad med ljuvligt god mat (bland annat denna underbara kycklingpaj, den kommer vi äta mycket i sommar) i Rice-formar, färgglädje så att man blir överlycklig! Dessutom skulle man kunna tro att jag fyllde år för hon hade med sig massvis av presenter som hon fyndat på Rice-utförsäljnings-utflykten de tog för ett tag sedan, om ni ser på hennes bild över inköpen så är jag numera ägare till bland annat en underbar rosa bricka och en gul kanna med rosa lock, jippi! Jag blev av förklarliga skäl helt överlycklig, vi delar bland annat en stor passion för allt Rice och jag känner mig riktigt bortskämd. Som tur är fick jag skicka med henne ett par Keep Calm-tryck så det minskade mitt dåliga samvete något:-)

Dagen igår var härlig och turlig på flera sätt, dagen innan hade jag Elin hemma och idag är Linnéa hemma då hon kom hem från dagis med feber, men igår var det bara jag hemma. Therese minsting Ozzy börjar bli stor och var hemma med semesterfirande pappa så för första gången var vi helt barnfria! Underbart att få prata i lugn och ro utan att bli avbruten av barnen, det är välbehövligt ibland. Vädret var helt underbart och jag hade dukat upp i skuggan av vår enorma björk, idag regnar det, tur även det. Helt enkelt en perfekt dag!

Tack igen underbara Therese, jag känner mig så lyckligt lottad som har fått en sådan härlig vän som du! Denna dagen kommer jag leva på länge:-)

Ljuuuvlig bubblande citrondryck från Sally Bazar och underbar kycklingpaj.

2 kommentarer:

anette sa...

Underbar bild, man blir så glad av alla härliga färger!

junitjej sa...

Vilken fantastisk lunch! Det ser jättegott ut!
Ha en skön sommar!