söndag 20 juni 2010

Får inte nog av det kungliga bröllopet (signerat Petra)

Är fortfarande helt tagen av gårdagens kungliga bröllop och efter en regnig söndag full av tvättande, plockande och städande kände jag för att älta det lite mer:-)

Underbart "blödig" låt som kändes väldigt Disney (och ja, jag gråter även till Disney-filmer). Tyckte både Agnes och Björn Skifs gjorde ett otroligt jobb men det bästa är ändå blickarna som Viktoria och Daniel ger varandra, dessa missade jag igår när jag hade soffan full av barn som dessvärre inte hade lika lätt som mig att sitta still.

Njut!

4 kommentarer:

Mikaela sa...

Kan inte heller få nog, kollar om och om igen. Anders tittar på mig och skakar på huvudet. Jag svarar bara: Störst av allt är kärleken! Kan inte ens tänka på Daniels tal utana att börja gråta. De är ju så himla kära och det kändes genom tvrutan.
Mikaela Rudhner

Mathilde sa...

Efter 1.20 när Björn sjunger If only you could see the way you shine och Daniel tittar på Victoria. Jag ryser i hela kroppen och ögonen svämmar ju över. Jag kan se det här tusen gånger. Finns så många vackra klipp och jag hade tårar i ögonen största delen av bröllopet. Det är så himla fint och dom är så himla fina!

Annelie Johnsson sa...

Fantastiskt vacker sång, missade ju hela "kalaset", då vi själv var på bröllop, men tjuvkikar lite online mellan varven nu i efterhand...

Tiiingeliiing sa...

läs allt om det kungliga bröllopet i min blogg. och du, kolla även in min katt som bloggar hos mig :)