måndag 30 augusti 2010

Liten förhandstitt på helgens bröllop

I helgen var jag och Fredrik på ett helt underbart bröllop, jag har knappt hämtat mig ännu:-) Maken till vigsel har jag aldrig bevittnat och tror aldrig jag kommer få göra det igen. Några av ingredienserna förutom det härliga brudparet då var en underbart karismatisk präst, liveband i full sättning och fantastiska sångare (inte minst bruden själv som sjunger i denna kören). Det var applåder och hurrarop, så långt från stel vigsel man kan komma, en upplevelse helt enkelt. Redigerar för fullt bland alla foton och lägger ut en liten förhandstitt. Som ni ser så delar bruden min absoluta PASSION för rosa, med andra ord ett bröllop helt i min smak:-) Fortsättning följer...

4 kommentarer:

Magda sa...

Väntar med spänning på fortsättningen :)

Sara sa...

Vilka underbart vackra foton!! Vi gifte oss i maj och gör vi om det så kanske man kan få hyra in dig? :-) Gör du andra fotouppdrag som typ familjefoton eller barnporträtt?

Lisa sa...

petrapetrapetra1 Kan inte få nog av att kolla på bilderna! tjena va grymma ni är!! Tacktacktack!

petrified in pink (Petra) sa...

Det kommer snart mera, skall bara hinna redigera lite till först:-)

Sara: Jag och maken håller just nu på att titta på att kunna erbjuda fotograferingar typ familjefoton och barnporträtt under hösten, lagom till julkorten. Håll utkik här inom kort!