torsdag 12 augusti 2010

Pssst... idag fyller jag år men det är ni som får presenten!

Hoppas sommaren har varit härlig, och fortsätter vara så ett tag till! Jag är åter på jobbet denna veckan och det är fullt upp med beställningar och nya saker som är på väg in i shoppen så det dröjer kanske lite till innan jag är tillbaka till vanlig uppdatering av bloggen. På Twitter är jag däremot dagligen om abstinensen blir för stor;-)

Idag fyller jag år och det vill jag fira med er genom att erbjuda 20% rabatt i hela butiken (ingen kod nödvändig) men bara idag så skynda fynda!

Glöm heller inte att kolla vad som finns kvar på utförsäljningen, det är några enstaka tryck kvar, några har jag till och med prissänkt ännu mer för att börja hösten nytt och fräscht.

Jag lämnar er med bilder på de nyheter jag hunnit lägga upp i shoppen hittills, små härliga fyrsidiga gratulationskort, 7x7 cm, hela 27 stycken olika i glada mönster och färger. Se mer här.


Glada vykort i storleken A6, även de tryckta på ett tjockt, matt och härligt papper. Hela 32 olika mönster och färger finns det att välja på här. Bra att ha hemma, perfekt till en enkel kalasinbjudan, för att skicka "snigelpost" eller bara lysa upp din vägg eller anslagstavla hemma eller på jobbet:-)Jag hoppas ni får en riktigt härlig dag så hörs vi snart igen.

7 kommentarer:

Mrs. b sa...

Stort grattis på födelsedagen - hoppas du har haft en fin dag!

Madeleine sa...

Grattis på födelsedagen! Hoppas du haft en underbar dag!
Synd att ett tryck av "Done is better than perfekt" då hade jag köpt det DIREKT! :-)

Zizzi sa...

Grattis på födelsedagen i efterskott!

Luna D Sign sa...

Hej! Vilken fin blogg du har! Vill passa på att meddela att jag just nu har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
Kram Malin

Michelle och GirlZen + bebis i magen sa...

Försenat grattis på födelsedagen... Tråkigt att missa erbjudandet
:(
men du har ju ett idag också :)

Varför finns du inte med på bloglovin???

Kram Michelle

petrified in pink (Petra) sa...

Hej Michelle, tur att du kunde ta del av detta erbjudandet:-)

Visst finns jag på Bloglovin, här hittar du mig: http://www.bloglovin.com/sv/blog/24531/petrified-in-pink

Espen Varslot sa...

Søtt design :)