måndag 21 februari 2011

Förberedelser pågår inför superhjältekalas!


Knappt har vi klarat av ett kalas förrän det är dags för nästa, denna gång är det Linnéa som skall bjuda några kompisar på Superhjältekalas. Linnéa har haft väldigt svårt att bestämma temat till kalaset och det har gått från Alvin & Gänget, disco, detektiv (min favorit) till det nu spikade Superhjältekalaset.

På hennes födelsedag i fredags tog vi oss en sväng till Buttericks efter bion och där hittade vi en jättefin dräkt. Några foton i vår "fotostudio" (d v s köket) i lördags och så var inbjudan i princip klar. Lite mer i sista minuten än vad jag hade föredragit då kalaset är redan på lördag men det har varit så svårt att få ihop alla aktiviteter denna månaden så det får bli lite som det blir.


Tanken är att ha lite enklare och roliga uppdrag som hjälper barnen att hitta de tillfångatagna godispåsarna och jag tar tacksamt emot alla tips ni har!

Önskar en riktigt härlig vecka!

4 kommentarer:

millasv sa...

Så fiffigt! Nu är nog sonens kalastema fixat. Jag tror jag stjäl idén rakt av. :)
Å så snygga inbjudningskort! Då gör det ju inget att det är lite dåligt med tid. :)

Mvh
millasv

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Vilket underbart söt tjej i sin superhjältedräkt. Och vilket fint inbjudningskort, jag är imponerad.

Anonym sa...

Å, du är så duktig!!
Fina inbjudningskort å söt superhjälteflicka!!
Är själv på tapetjakt å kunde inte låta bli att se den i bakgrunden... vad kommer den ifrån?? Vore jätte tacksam för svar, har letat länge å jag fastnade lite för denna å vill gärna kika närmare på den i tapetaffären.. Ha de så bra!! <3

petrified in pink (Petra) sa...

Tack snälla anonym:-) Tapeten kommer från Eco men tror dessvärre inte den finns kvar längre... Lycka till i tapetjakten!