torsdag 7 februari 2008

Dagislämning och inspiration från Stoff & Stil

Här har det varit tyst ett tag. F har varit i Stockholm hos hästarna som vi brukar säga (Solvalla) och jag har helt enkelt varit rätt trött på kvällarna...


Det är mysigt att ha barnen för sig själva men ibland rätt så tröttsamt. Vi har haft en del problem tidigare med att lämna N på dagis, särskilt sedan lilla E kom till världen. Tidigare började varje morgon med frågan: "ska vi gå till dagis idag?" och när man käckt svarade ja så kom standardfrasen "jag vill inte gå till dagis". Härlig början på morgonen! Väl där hade han ju alltid hur roligt som helst men just lämningen var gräslig. Så på senaste tiden har det helt plötsligt gått jättebra (peppar, peppar), han har varit jätteglad när F eller jag har lämnat honom. Så i tisdags när jag hämtade N & L så började båda två gråta direkt när de såg mig - de ville inte gå hem från dagis, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta men jag valde som tur var det första... På vägen hem, som kan tilläggas är endast ca. 200 meter hemifrån så var det en härlig blandning av gråt, skrik och gnäll. Något bättre blev det dock när vi slängde in gnället i skogen, det är min nya grej för att slippa lite av gnället, vi försöker helt enkelt göra oss av med det innan vi går in. Råkar det av någon händelse ha följt med lite in får vi spola ner det på toaletten, vi får se hur länge de tycker detta är roligt.
Efter denna intressanta promenad hem så väntade nya Stoff & Stilkatalogen i brevlådan - glädje. Visar lite inspiration här.

1 kommentar:

Lillasyster sa...

Visst hade det passat på landet! Köpsugen man blev nu då. :o)

//M