onsdag 26 mars 2008

Tips på enkla album!

Jag älskar att göra album men hinner inte göra så många som jag hade önskat. Jag jobbar ju mest i datorn, tycker det är väldigt roligt och så tar det inte så lång tid att plocka fram sakerna när man har några minuter över... Sedan ett bra tag tillbaka har bland annat Shabby Princess haft färdiga digital album, bara att lägga in fotona, skriva ut och dekorera om man vill. Just hennes modell kallas "Piece-a-cake", är det inte ett härligt namn! Hon har till och med lagt ut ett album gratis samt massvis med instruktioner för att sammanställa det! 

För mig är detta det bästa av två världar, enkelheten med det digitala med inslag av det "analoga", att få skriva ut färdiga sidor att dekorera med blommor, band etc. Nu har ett ställe som heter Sweet Shoppe Designs kommit ut med en ny produkt, vet inte om de var först men det är en riktigt bra idé. Många scrapbooking-leverantörer har s k chipboard-album i olika kreativa modeller, t ex  detta Basic Grey-album eller detta Maya Road-album. Det senare har varit modell när Scrapkitchen skapat sitt album Tweet L Dee, se ovan. Så nu hoppas jag hitta ett eller gärna flera sådana album på mässan i helgen, eller vet någon en butik i Sverige som säljer dem? Jag tror lilla E skulle ta sig riktigt bra ut i detta album, tror för en gång skull att jag skall försöka hinna göra ett till min egen handväska.

Kram P. 

1 kommentar:

vacker i brunt sa...

hejsan..va kul att du brukar titta in till mig......jag vil gärna inspirera så det va kul att du blir det....stolen i badkaret vet jag inte var den kommer i från...har fått ärva den...men jag ska ta reda på det!!!! Trevlig helg!!