söndag 21 september 2008

Äntligen tjejmiddag!


Börjar äntligen piggna till efter en helt underbar tjejmiddag på fredagen hos bästa C! För första gången på mycket länge var vi samlade hela gänget och jag tror inte jag har skrattat så mycket på flera månader. C inledde med en drink i rena Sex and the City-andan; en mycket välsmakande Cosmopolitan. Dukningen var enkel men väldigt stilfull; plommonfärgade lotusljusstakar med matchande servetter och en liten blomma i vackraste lila, C's favoritblomma som vi också har på landet men inte för min värld kan komma ihåg namnet på...detta bröt så perfekt mot det oljade ekbordet. Visst känner man sig lite extra välkommen när värden/värdinnan ansträngt sig lite extra med dukning och dylikt?

Med på ena collaget är vår födelsedagspresent till henne, ett set med Margrethe-skålar i härligaste lime och turkos, kan inte säga annat än att jag fick lite (!) ha-begär. Middagen som följde var underbar men det bästa av allt var att få sitta och prata med sina bästisar (jag låter som jag är tolv men det bjuder jag på) en hel lång kväll. Huvudvärken dagen efter var helt klart värd det och min underbara man lät mig snällt sova lite (hmmm...) längre än vanligt. Sedan hur mycket sömn det blir med tre pigga barn i ett inte alltför stort hus utan sovrumsdörr låter jag vara osagt men skönt var det. Jag passar på att tacka C ännu en gång men även alla andra tjejer som bidrog till att göra kvällen så lyckad, hoppas det snart är dags igen...?!


Har också uppdaterat shoppen med ännu ett korrespondenskort, läs mer här.

Denna vecka är det dags att ta tag i operation "ny och förbättrad fru/mamma". Imorgon och ett inte oansenligt antal veckor framöver kommer min kost bestå av pulver enligt Xtravaganza-metoden. Jag har sneglat på bland annat Annika och hennes blogg Annikas Nya Liv och sakta men säkert har motivationen att ta tag i min hälsa växt. Att gå ner i vikt är som många vet inte det svåra, det svåra är att behålla den, denna gång ska jag lyckas! Jag rekommenderar verkligen ett besök på Annikas sida, mycket bra länkar och väldigt inspirerande.

Hoppas ni får en bra vecka!

11 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Så roligt ni verkade ha haft! Snygga kollage! Och om jag inte har sagt det, så GRATTIS till din superfina webbshop! Du är så DUKTIG!

Maria sa...

Tankeöverföring?? Satt alldeles nyss och kollade bloggar och kom på att det var länge sedan jag tittat in till dig...och så ahde du lämnat kommentar hos mig =)

Ska kolla din fina shop nu!!

Designdrömmar sa...

Vad trevligt med tjejmiddag! Härligt bildkollage. Hoppas allt är bra. Kram Åsa

fialoppan sa...

Vilken mysig kväll! Måste bli bättre på det där med tjejkvällar..!
Kul att du gillade inbjudningarna, kommer fler blider snart!

Tipsy Tessie sa...

Verkar som att du hade en bra helg :) Ser jättefint och trevligt ut-behöver ju komma hemmifrån lite då och då. Själva hade vi barnvakt i helgen och det var meningen att vi skulle gå på bio, men efter att vi käkat lite ute på ett ställe orkade vi inte så vi åkte hem med två DVD-filmer och slängde oss i soffan istället :) Så är det ibland- men det är skönt att få göra det man känner för.
Ser så himla snyggt ut allting i webbshopen-har visat den för några av mina kompisar och de gillade vad de såg. Känner mig själv sugen att beställa en Love-tavla till i annan färg till sovrummet :) Planerar för en tavelvägg där.

Ha det bra så länge
Kram Therese

Emma Clara sa...

hmmmm det där med vikten måste jag oxå ta tag i nu snart,,,jag ska bara......jag vet inte vad jag väntar på.....men det finns så mycket gott och så lite tid att motioner...fast jag skulle ju kunna ha gjort nått annat än att sitta här,,hihi

Anonym sa...

Det ser ju ut som ni haft hur kul som helst! För att inte tala om gott! Cosmopolitan var länge sen för min egen del... :-)

Anonym sa...

Vilka underbara bilder och vad roligt ni vekrar ha haft!!
Vad bra att du hittade länken hos mig igen :-)
Kram

Annika sa...

TAck för dina vänliga ord!! Kör hårt - bra tid att köra hårt på tycker jag...långa höstpromenader med barn i vagn, kanske lite gymbesök och mysigt inomhus. Läs gärna mina tips om att hotta upp de varma sopporna eller hör av dig om du vill ha lite mer tips! Glöm inte is och mixa de kalla sopporna och lite kryddor i de varma så skall det här gå som en dans!! KRAM och Lycka TIll!

Diana sa...

Å vad lyxigt att bli bortbjuden på tjejmiddag! Och visst är det kul när det är piffat och vackert. SNYGGA FOTON!

Linda -Galleri Palla sa...

Vad är det för pulver du kör med???

Lycka till med allt :)