tisdag 23 september 2008

Pippi på fåglar...

Måste tipsa om vår nya brevlåda! Vi har, sedan vi flyttade in för tre år sedan, haft en liten variant från Bruka Designs, snygg som bara den men inte särskilt tålig eller praktisk, en Göteborgs-Posten så var den överfull! Så när vi i somras bestämde oss för att skaffa en större variant så stod vi inför en uppsjö av val, de flesta mycket dyrare än vad vi var villiga att lägga. Då hittade vi ett företag som heter Flexbox som sålde enkla, stilrena brevlådor över internet. Prislappen på strax över tusenlappen inkluderade allt även frakt hem vilket passade oss alldeles utmärkt. Men det bästa av allt var att det ingick en skylt som man om man ville (!) kunde göra personlig. Givetvis utnyttjade vi den möjligheten. Resultatet visas ovan av vår ena katt Tiger. Jag kan varmt rekommendera Flexbox som hade väldigt snabba leveranser och en superbra service.

5 kommentarer:

~Sannasmamma~ sa...

Snygg!!!
Tack för tipset =) Har letat en sån länge, men dom är ju så himla dyr.. Men denna ska jag titta närmare på!

Lindzi sa...

Vi har en grafitgrå veckorbrevlåda från Flexbox precis den modellen som er. Den är underbar. Stora paket får plats och superlätt för brevbäraren att använda. Helt klart värd pengarna. Vi har vår gata + nr på vår skylt.

Lindzi sa...

Nej förresten... Vi har låsvredet på sidan. Vi har lagt kullersten runt vår låda. Det blev fint! Kanske visar den någon dag.

Karins fotoblogg sa...

Hur snygg som helst!

maybe*mej sa...

det blev så snyggt med den skylten. Kul med fåglar..kram