fredag 5 september 2008

Trevlig helg!


Säga vad man vill men livet är sällan tråkigt i vår familj. Denna vecka lades ytterligare en faktor till den redan rätt så kaosartade tillvaron som kallas vår familj; en av våra katter blev sjuk... Anakin som han heter, är en galen kille i sina bästa år (7 för att vara exakt) och han är nog världens gosigaste och tålmodigaste katt. När vår andra katt springer som bara den för att komma undan okända människor men även små människor (läs våra barn) som han känner så går Anakin åt precis motsatt håll, d v s han gillar att vara precis där vi är och bryr sig inte särskilt mycket om de tjuvnyp han får av lilla E de gånger vi inte hinner stoppa henne. I flera omgångar under senvåren och sommaren så har han varit risig i magen men då han är utekatt och äter en del suspekta saker (ni vill inte veta...) så har vi avvaktat och han har alltid piggnat till och blivit sitt galna själv igen. Denna gången tyckte vi att det verkade annorlunda, han var tröttare och gnällde till då jag bar honom... det gör han aldrig. Vi tog honom till veterinären som dessvärre inte hittade någon orsak till kräkningarna, men dessvärre förändringar i ena lungan samt blåsljud på hjärtat... Jag håller tummarna att allt har en positiv förklaring!

Från tråkigt till roligt så går den kommande helgen i kalasandets tecken. Imorgon skall vi fira lilla Es första födelsedag med att bjuda lite släkt och vänner på mat och dryck! På söndag skall de stora barnen först på barnkalas och sedan skall hela familjen till min kusin som fyller tonåring! Dessvärre innebär allt kalasande att jag med all säkerhet missar mässan i helgen, för första gången vad jag vet. Min plånbok tackar mig nog, det hade nog inte riktigt funnits rum för några större utsvävningar, särskilt med tanke på den stoooora veterinärräkningen. Jag hoppas ni som kommer vara där shoppar lite för mig med och glöm inte berätta om allt smaskigt på era bloggar!

Jag önskar er alla en riktigt trevlig helg!

8 kommentarer:

Diana sa...

Ajaj, tråkigt med kissen! Hoppas att ni får positiva besked ändå så att ni får ha kvar honom ett tag till!

Grattis till dottern i efterskott! Hoppas ni får trevligt på kalaset!

Ha en bra helg!
KRAM

Tjohalias blogg om inredning sa...

Ha en trevlig helg! Jag ska hålla tummarna för att Anakin kryar på sig. Kram Sandra

Karins fotoblogg sa...

Hoppas Anakin piggar på sig! Härlig bild på buketten!

Ha det gott!

tipsytessie sa...

Så tråkigt med lille kissen. Hoppas att han bllir bättre snart.

Hoppas att ni får en kul helg med allt kalasande.

Misstänker att det blir en del shoppande i helgen :) Aj aj inte bra för plånboken inte-men men:)

Har lagt ut bild på love-tavlan nu på bloggen. Jag blev jättenöjd :)
Kram

StrandviksVillan sa...

Så tråkigt att kissen är sjuk... Visst blir man orolig, dom är ju också familjemedlemmar.

Kul med kalaset, vi firar vår blivande 2-åring imorgon (fast han har födelsedag på måndag)!

Benita sa...

Åh nej, det är så jobbigt när kissarna blir sjuka. Hoppas han snart mår bättre!

maybe*mej sa...

hoppas att din katt blir bra....jag skanar vara sa mkt ..hoppas att de har det bra hemma...kram from mig som ar i scrappingens underbara land...jag blir helt sjuk pa alla fina papper och prylar och stamplar...kram

pinkstilettos sa...

What a lovely photo! Sorry but I couldn't read anything! Have a good day! Daisy~