måndag 20 oktober 2008

Alla goda ting är tre...

Har blivit utmanad av gulliga Ingela så här kommer min lista:

Tre saker jag går igång på:
Riktigt bra grafisk design, choklad, rödvin!

Tre saker jag inte kan vara utan:
Mina barn, min man, min lilla mac

Tre saker jag ångrar:
Bara tre? Skämt åsido så har jag gjort mycket jag ångrar i mina dar men förhoppningsvis har jag lärt mig av det och blivit en bättre människa på grund av det... hoppas kan man ju!

Tre saker som gör mig glad:
Glada barn, när jag blir nöjd med en design och att få sitta länge och prata med mina tjejkompisar om allt och inget.

Tre saker som gör mig arg:
Orättvisor, vissa skatter, när man gör illa barn

Tre människor jag beundrar:
Bästa M för hennes enorma styrka och kreativitet, bästa FasterA för att hon står så fantastiskt bra på egna ben och banar sin egen väg i livet och Isabelle Norman Sällström, ni vet hon med Isa Form, hon är ju bara fantastiskt duktig, min förebild!

Tre saker jag skulle vilja göra:
Arbeta med min egna grafiska designverksamhet på heltid, besöka Asien, må bra och bli nöjd med min vikt (jag är på god väg...).

Tre maträtter eller ingredienser i köket jag gillar:
Vällagrad parmesanost, avokado, pinjenötter, balsamvinäger, mozarella, jag kan hålla på i en evighet särskilt nu när jag bara dricker pulver.

Tre TV-program jag ser:
Desperate Housewives, Äntligen Hemma, Vänner

Tre saker jag har med mig i livet:
Förmågan att allt som oftast tro på mig själv, tryggheten av min härliga stora familj och barnen som har en särskild plats i hjärtat.

Tre saker på önskelistan:
Denna Designers Guild-tapet, en Kartell FL/Y-lampa och en Apple MacPro. Men efter att alla barnen turats om att vara sjuka i över två veckor nu så önskar jag mest av allt friska barn!

Tre bloggar jag inte kan vara utan:
Följer alldeles för många och vill inte såra någon... men här är tre exempel på de bloggar jag följer dagligen: Mikaela Rudhner (**WoopsieDaisy**), Frida Berglund (Husmusen) och Benita Larsson (Chez Larsson) men jag besöker många fler så ofta jag kan och hinner, lämnar oftast en hälsning så ni vet att jag varit där.

Jag uppmanar alla som vill att svara på denna roliga enkät, meddela i kommentarerna om du gör det så jag kan se vad du skrivit!

3 kommentarer:

Isabelle sa...

Åå nu blir jag alldeles rörd, du är bara för gullig, tack för så fina ord, det känns otroligt hedrande att vara en av dina förebilder! Stora kramar från piteland

Maria sa...

Hej!
Roligt att läsa en massa tre-vliga saker om dig!

Anonym sa...

Tack vännen och snabbt tillbaka till dig//Kram M...och krya på er!