torsdag 16 oktober 2008

Snabbt och snyggt förvandlingstips!

Fotot lånat med tillstånd av Maria med bloggen Jag blommar

Maria, med bloggen Jag blommar, har förvandlat ett gammalt skåp till en underbar möbel med hjälp av lite färg och en provbit tapet. Nu pryder det verkligen sin plats i deras vardagsrum. Kan tillägga att platsen lyses upp lite extra av en inramad, helt gudomlig bit av tapet ovanför skåpet. Jag har sett den förut och nu påmindes jag om hur mycket jag tycker om den. Tapeten är givetvis från Designers Guild och heter Anichov. Man kan se hur underbart maffig den är i turkost i ett härligt kök på sidan 61 i senaste Allt i Hemmet, resten av hemmet är lika fullt av glada färger, jag gillar! Till min stora glädje tycker maken om den lika mycket som jag och vi funderar just nu på hur vi ska få in den i den för tillfället MYCKET tajta budgeten, vill absolut ha den som fondvägg i vardagsrummet, och det gärna innan jul... Varför vill man så mycket...?

7 kommentarer:

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Jättefint, verkligen!

Maria sa...

Hej!
Spännande att se om det blir den tapeten hos er! Jag tycker också mycket om den!!

Lägger upp dig bland mina länkar så att jag inte missar om det händer något, för det bloggar du väl om?! =)

Fanny sa...

hej petra!
jag var inne och kollade på din sida och tycker den är jättefin! vad duktig du är! =) jag har ju inte spikat mina framtida studier än, och du inspirerade mig abolut till att tänka över om man kanske skulle skaffa sig ett yrke där man kan få vara kreativ på något liknande sätt! =)

hoppas allt är bra med er där hemma och att vi ses snart! Kram fanny

maybe*mej sa...

snyggt. Kul ide.. Jag provade att klä ett skåp en gång med tapet. Det gick sisådär. Jag fick nog inte fast den riktigt..skulle nog ha gjort något mer än bara limmat dit tapeten..dessutom tog jag limspray..funka inte så bra. men om man lyckas göra rätt när man väl sätter igång så kan det ju blir hur fint som hellst. kram
Ps. Har nu inhandlat en spiralbindningsmaskin. Längtar till den kommer. då ska jag göra egna album som jag sedan kan scrappa. ska bli så kul.

Malla sa...

SVAR:
Självklart får du använda mina bilder, jag blir superglad att du frågade.=)
Är så himla nöjd med Lovebilden!!!
Tusen tack!

Karins fotoblogg sa...

Snyggt är det! Förstår att ni är sugna på den!

Ha en skön söndag!

Anonym sa...

Jaa du Petra.. varför vill man så mycket jämt.. och på så kort tid som möjligt! Räcker upp handen, här är en till!
Visst kan Ingela, hon gör så mycket snygga saker.. Men jag vet en till som kan det.. Hon börjar på P och slutar på etra!! :)
kram