fredag 31 oktober 2008

Fototips för bebisar i jultider!


Tipsade ju häromdagen om söta bodysar från Etsy och fotografen som tagit de fotona har en egen Etsy-sida där hon bland annat säljer dessa söta jättestrumpor som man kan stoppa sitt barn i inför julfotograferingen. Nu börjar min minsta bli lite för stor för detta (hon hade inte varit still en sekund ens) och kanske var den i dyraste laget men är du händig kanske du kan sticka en själv? Ett tips för dig som har eller som snart ska få en nyfödd (tänker framförallt på dig Ingela, som väntar smått inom kort, om du nu kan hålla i kameran din stackare)?

5 kommentarer:

Liten syster sa...

Nämen å så söt! Måste anlita syster för en sådan bild! Kram!

ALL IS PRETTY sa...

Åh, vilken bra idé! Så sött!!! Detta måste vi kolla upp! Som tur är kan ju även maken hantera kameran (och det kan din med såg jag, hittade till hans fina blogg idag via ditt tidigare inlägg om Allt i hemmet)

~Sannasmamma~ sa...

Oh my, så söt!! =)
Tänk.. Nu skulle man haft en till.. ;)

Misen sa...

Men så sött! Vilken rolig idé, synd att jag är totalkass på att sticka, men det kanske finns någon i min närhet som kan fixa...

Nettan sa...

Åh, så söt!
Bra idé till vår lilla vildängel som kommer vilken dag som helst.
Jag har följt din sida ett tag nu och vill passa på att tacka för mycket inspiration, spännande projekt och kul läsning. Jag är ny i bloggvärlden och har precis startat min egen sida med lite allt möjligt av mig. Ta gärna en titt. Du står som en av mina favoriter där:-)