onsdag 29 oktober 2008

Mall för halloween-godiset!


Så var det dags för en ny mall, denna gång för att som i mitt exempel fästa på en påse med godis till alla "bus eller godis" besökare, men givetvis kan den ha andra användningsområden också, din egen fantasi sätter begränsningarna. Mallen finns i två varianter, en med min text och en utan, välkommen att ladda ner den du gillar bäst (klicka på den variant du vill ha, nedladdningen startar direkt )! När "bus eller godis" besökarna knackar på dörren gillar jag att ha förberett en färdig påse för var och en att ta, det blir liksom lite lättare då än att säga ta tills du skäms... När man som jag bott några år i USA så är det svårt att komma ifrån; jag gillar Halloween! Oktober är mörk och alla sätt som lyser upp den tycker jag är välkomna inslag i vardagen.

Jag gjorde min så här; jag la in foton på barnen under mallen, printade på vanligt papper (det blir nog bättre om man gör det på lite tjockare papper, men man tager vad man haver), skar ut (det går lika bra att klippa), vek på hälften, fyllde med godis jag råkade ha i skåpet (senare vill jag nog gärna försöka hitta godis i lila, grönt och orange) måttade in den på min påse som jag klippt ner något eftersom jag tyckte den var för lång (en cellofanpåse modell mindre som jag köpt på Panduro men det går lika bra med vanliga, små påsar). Man kan antingen häfta fast den eller som jag, stansa ett hål i mitten och fästa ett band i. Färdigt för alla busare att komma!Jag hoppas du gillar den och om du använder den blir jag jätteglad om du visar upp resultatet!

7 kommentarer:

Isabelle sa...

Åå vad fint. vad du är duktig och pysslig. Själv har jag köpt en billig bunke på Överskottlagret med sega godisar, men det är i alla fall ett steg framåt i jämnförelse med tidigare år :-) Kramar till dig!

Jennica..... sa...

Hej Petra,

Har precis hittat till din blogg, via reportaget i Allt i Hemmet. Den är verkligen jätte-fin!! Jag bloggar också lite grann, mest för "husbehov", mest intressant för familj och vänner.

Hoppas kunna lägga lite mer tid på bloggen då jag går hem på mammaledighet i Mars, men har inga större förhoppningar trots allt. Det där med mamma"ledighet" är ju en sanning med modifikation! :)

Men fin blogg som jag kommer att följa. Har läst en hel del av dina gamla inlägg och kommit fram till att även du är en fan av färgen rosa och till och med Melodifestivalen - precis som jag!! :)

Kram Jennica
www.jennicasblogg.blogspot.com

Designdrömmar sa...

Vilka fina mallar. Ska låna din idé och bjuda våra busiga grannbarn på "fina" påsen.
Tack och stor kram från Åsa

Lindzi sa...

åå tack! Så jättefint!

Anonym sa...

Jag läste precis om dig i Allt i Hemmet. Så kul! Heja!

mixatofixat sa...

Vad kul att få se dig i Allt i Hemmet! Trevlig helg!

Mrs. b sa...

Åh vad roligt att få läsa om dig i Allt i Hemmet! Det är typ tredje tidningen på raken som jag känner igen någon från "bloggosfären" - så roligt!
Grattis till ett bra reportage!