onsdag 8 oktober 2008

Nya produkter

Bara ett snabbt inlägg då jag är vääääldigt trött efter två sena kvällar (nätter...). Den första på grund av en febersjuk dotter (äldsta) och den andra på grund av jobb, har så svårt att slita mig när det är så attans roligt! Har lagt upp lite nya produkter i butiken, se mer under rubriken nyheter.
10 kommentarer:

C´est la vie sa...

Oj va snygga! Vad kul att kunna sånt där. :o)
Kram Lina
nätbutiken C´est la vie Home

Karins fotoblogg sa...

Å så snyggt, jag har sagt det förut men säger det igen: Du är så duktig!

Anna sa...

Ohh vilka mysiga tryck du gör, jag kommer beställa inom kort, nu är jag för stressad ;-) Kram Anna

Anna sa...

Hej. Oh vad glad jag blev för kommentarerna i min blogg, värmde mitt lilla hjärta. Angående vårt pink wedding i somras så har jag gjort och planerat alla detaljer själv, hade dock en koordinator som iordningställde allt i festlokalen, men idéer och skapande var mitt :-) och jag älskade alla detaljerna, det var dom som gjorde helheten, hade även urgulliga läppglans till tjejerna med samma stil på etiketterna som cigarrer och mintburkar :-) Hörs snart igen, till dess jag bestämt mig vad jag ska beställa från dig :-) Kram ANna

Anonym sa...

Vill bara tacka för alla fina saker som jag beställde av dig för någon vecka sedan. Har idag använt de små rosa klisterlapparna till dotterns inbjudningskort. Och tusen tack för den lilla påsen!! supermysigt!! Förstår verkligen att du har att göra med shopen! Lycka till!!!

//Lena. J

Tjohalias blogg om inredning sa...

Vad duktig du är!
Trevlig helg, kram Sandra

Designdrömmar sa...

Du är så duktig, prinsesstemat gillar jag:-)
Trevlig Helg!
Kram Åsa

Annika sa...

Åh, du har så mycket fint i butiken! Jag gillar! ;)

Sara - trogen läsare sa...

Hej Petra! åh så fina saker du gör! Medveten om att du säkert inte har tid, men jag chansar ändå att fråga. Jag måste få ordning i ett arbetsrum och mina ideér är alltid så färglösa...Har varken möbler eller dekorationer klart. Blir så glad av dina härliga färgkombos så jag undrar om du möjligtvis skulle vilja sätta ihop ett kollage för ett arbetsrum som inspiration? Tusen tack!

petrified in pink (Petra) sa...

vSara, du har tur, är själ i planerings-/drömtagen vad gäller mitt arbetsrum i källaren och gör gärna ett collage, det kommer snart! Tack för dina fina ord!