måndag 6 oktober 2008

Mysig helg!

Så var helgen över lika fort som den började. Vi har myst rejält med lilla E, otroligt lyxigt att få rå om ett barn när man vet att de stora barnen har det jättebra med mormor och morfar på landet. Det har varit gräsklippning, äppelplockning och omplantering av blommor och långa promenader. Det har varit mys i soffan med maken, det är inte ofta nu för tiden och jag har saknat det. Det har också blivit en del jobb, bland annat med ett av de hemliga projekten, visar en liten sneakpeak nedan.


Dessutom börjar det bli dags för julbord om ni inte visste det, i alla fall om man är i restaurangbranschen. Har gjort lite annonser och en broschyr för Gustafsbergs Badrestaurang och jag riktigt känner hur det vattnas i munnen när jag tänker på deras kommande julbord...

I veckan skall det göras äpplemos på Ls avdelning och äpplen har vi gott om så maken som är lång och bra plockade en hel påse att ta med till dagis imorse. Dessutom ville de ha barnmatsburkar och det har vi fler än jag vill erkänna så även en mängd sådana åkte ner i påsen. Och jag vore väl ingen pysselmamma om jag inte skickade med lite hemmagjorda etiketter som barnen kunde smycka sina färdiga burkar med.


Arbetet med shopen har inskränkt sig till att packa ordrar men jag hoppas kunna designa en del imorgon då min kära svärmor kommer och hjälper mig med lilla E.

Ha' en härlig vecka!

9 kommentarer:

ALL IS PRETTY sa...

Åh vad kul med en massa spännande projekt på gång! Skönt att höra att du fått en skön och avkopplande helg och att du har barnvakt imorgon så du inte sliter ut dig, man måste vila emellanåt för att hämta ny inspiration och kreativitet! :) Ser fram emot att se mer än bara sneak peaks!

StrandviksVillan sa...

borta, så jag skulle helst bara rå om honom och vara utan barnen en kväll ;) Ibland bör man ju unna sig det också, men nu är det nog säkert ett halvår sen sist...
Så spännande med dina projekt! Har några på gång själv också, har inte nämnt det ännu i bloggen.
Suuuuperfina etiketter! Wow säger jag verkligen!
Önskar dig en lyckad jobb- och designdag!
Anki

StrandviksVillan sa...

Hoppsan, vart försvann början av texten...? Jo, att maken varit borta mycket på sistone och jag har haft barnen, så var det!

Designdrömmar sa...

Oh vad du är pysslig och vad du fixar. Vad lyckliga barnen på dagis kommer att bli när de får så fina burkar. Vad spännande att få höra lite mer om dina nya projekt:-), lycka till!
Kram Åsa

Karins fotoblogg sa...

Ja helgerna har en viss tendens till att ta slut lite för fort. Men ni verkar ha haft det super! Du är en sann pysselmamma! Dagis måste bli överlyckliga för de fina etiketterna.

Ha en bra vecka!

Kokoskaka sa...

Vi väntar med spänning på fortsättningen på "sneak-peaket"!!.......se ut som glögg.......hmmm...
Äpple-etiketten var ju bara helt underbar! Jag tycker att du ska lägga ut lite mer i webbshoppen, till oss som inte kan själv....

petrified in pink (Petra) sa...

Kokoskaka: fler etiketter och andra godsaker kommer snart!

TipsyTessie sa...

Oj oj oj vad det har pysslats ser jag. Etiketten ser underbar ut-lyllos dagis :)
Blir nyfiken på alla nya projekt som du pratar om-spännande :)
Kramar ha en skön vecka du med

Nina sa...

Det dagiset kommer att få de finaste äpplemosflaskorna ever :D Kul med en ny blogg (för mig iaf)!