torsdag 27 november 2008

StatusuppdateringÄven om det ibland är lite tystare på bloggen innebär det inte att livet står stilla, tvärt om. Vill visa lite av vad jag håller på med just nu. Bilderna ovanför (ursäkta det dåliga ljuset, det är dåligt med dagsljus mitt i natten:-) är från projektet adventskalender. Har spenderat Elins middagslur samt delar av kvällen med att göra allt det tråkiga på den, klippa/skära ut alla delar och jag hoppas hinna göra det roliga imorgon kväll, blandat med packande av ordrar, jag återkommer med bildbevis så småningom.

Har också några fler julkortslayouter på gång, visar här en nästan färdig mycket färgglad historia, snart i shopen. Kan det vara det tråkiga novembervädret som lockar fram all denna färg ur mig? Vad det än är gör det i alla fall mig glad och glädjer det även någon annan så är ingen nöjdare än jag.

Nu är det läggdags, alldeles för sent som vanligt. Imorgon ska jag och Elin till bästa M och lilla Olle och mysa en stund, längtar! Jag återkommer inom kort med en tävling där du kan vinna ljuvliga barnmössor, håll utkik!

9 kommentarer:

Maria sa...

Fina färg- och mönsterkombinationer!!

Liten syster sa...

Supersnyggt! Kalendern ser verkligen fin ut!

Lotten sa...

Mmm kalendern ger mig mersmak....

Kram Lotten

Mari sa...

Åh, gurimalla så stilig kort!!

Mari sa...

Nei, nå tror jeg at jeg dåner dimpen! For en kalender!!!! OMG!!!!!!!!!! Den fineste ever!! Kan jeg låne bildene, linke til deg og vise den på min blogg? Sånn som jeg gleder meg til å se hele!

FastAnna sa...

Goooooooos!!!!!! Gud så fint, hann inte läsa inlägget men syftar på julkortet, gooooos:)
Kram Anna
PS Säg till om du behöver hjälp med översättning av kommentarerna från dina norska läsare, hehe

C´est la vie sa...

Åh så fint, som karameller!

Designdrömmar sa...

Vad fint du gör:-)
Kram Åsa

Mrs. b sa...

Vilken jättefin kalender du håller på och pysslar! Här hemma ska vår snart fyllas med små paket - det blir nog mest typ DVD-filmer, böcker, och målarböcker :-)