söndag 21 december 2008

Julgåva!

Ledsen att det har varit så tyst här... Shopen har hållt mig fullt sysselsatt (tusen tack!) och resten av tiden har jag satsat hundra procent på familjen och de begivenheter vi haft på gång här hemma. En snabb resumé: förra lördagen spenderades med familjen S och julgodisbak. Bland annat testade vi Leilas Rocky Road godis, hur smarrigt som helst och väldigt lätt att göra, det gillar vi! Tipset fick vi från bästa Veronica, och hon tipsade också om hur hon hon gjort detta godis i flera omgångar förra året, bland annat som dagispresenter, det tipset annamade jag med en gång och årets dagispresenter bestod av sagda godis, lite gott rött julthé, årets julkort från familjen Setterberg samt självklart en beskrivning på hur man gör det goda godiset.


På söndagen hade vi bjudit in några kompisar med barn för en enkel julbrunch vilket var jättemysigt! På kvällen kräktes Noah och man undrade nervöst hur många han hunnit smitta och vilka i familjen som skulle drabbas. Familjen S som hade varit där dagen innan hade också drabbats av samma sak, men som tur var så visade det sig att just denna kräksjukan höll sig till en kräkning. Döttrarna i familjen fick feber men inget mer... än så länge ska tilläggas...

Veckan som gick passerade för min del som lite i en dimma, det blev inte mycket sömn och det börjar kännas men det har också blivit mycket gjort, mest i shopen, men ändå. På lördag var vi bjudna till kusin S som firade sin sexårsdag, och det bjöds på tacos, mycket smarrigt! Idag (vilket visst har blivit igår) bestämde vi att lägga alla måsten åt sidan och ta med barnen till Jul på Liseberg, ett mycket smart drag om man bortser från regnet vi inte riktigt hade räknat med. Trots allt hade vi en mysig dag som avslutades med julkonsert i Stensjökyrkan för mig och äldsta dottern, världens bästa farmor sjunger i deras kör och det ville vi verkligen inte missa, julstämning på mycket hög nivå!

Innan jag går och lägger mig vill jag bjuda på en liten julgåva, som tack för att ni fortsätter att hälsa på hos mig så troget, ni anar inte vad tacksam jag är! Gåvan består av julklappsetiketter (klicka här eller på bilden för nedladdning) som du kan skriva ut hemma på din skrivare, prova att skriva på lite tjockare papper, jag hoppas du gillar dem! Som vanligt har jag gjort sådana jag själv vill ha, men jag tar gärna emot önskemål om ni är ute efter något särskilt, skriv i kommentarerna vad du vill ha. Har också en idé om ytterligare en liten gåva innan jul för er som gärna sjunger en liten trudelutt till julbordet men jag lovar inget för jag vet hur saker och ting har en tendens att köra ihop sig nu i jultider... vet ni att det bara är två dagar kvar...?



Godnatt och på återseende!

11 kommentarer:

Unknown sa...

Å vilka fina! Laddar genast ner! God jul och ett riktigt gott nytt år!

Maria sa...

SÅ fint du gör med alla kort! Gillar dem mycket!
Hoppas att ni slipper mer kräk och jag hoppas att vi inte drabbas.
Önskar er en GOD JUL!

BRUNo.RANGE sa...

Jättefina etiketter! Har en fråga ang Rocky Roadgodiset... Hade ni bakplåtspapper på plåten?

petrified in pink (Petra) sa...

BRUNo.RANGE: Ja, vi hade bakplåtspapper, egentligen ska man smörja en form tror jag men det här blev liksom enklast, jag tar alla genvägar jag kan!

Emma Clara sa...

men tack va fina...har redan skrivit ut dem!!! Du är jätteduktig!!!!!
God Jul på dig!!!!

Tipsy Tessie sa...

Tack så mycket-så jättefina ettiketter :) Skriver genast ut dem. Jag hoppas att du och familjen får en mysig och skön jul, och att du får vila upp dig lite :)
Många goa julkramar från mig och tack för året-har varit jättekul att få lära känna dig under året :)

PS. ska ta och testa det där godiset ikväll tror jag!

Anonym sa...

Stort tack för paketet jag fick på posten idag!!! :-) Kram!

Anonym sa...

Åh vilka fina etiketter! Tusen tack - kom precis ihåg vad som återstår på todo-listan, och det är just etiketter till mina påsar med saffransbiscotti som jag ska ge bort. Kommer passa perfekt - tack tack!!!

Anonym sa...

Du är ju bara FÖR snäll! TACK vännen! Jag ska slå in klappar ikväll. Perfekt!

Designdrömmar sa...

Vilka superfina etiketter, tack snälla. Paketen är redan dekorerade men jag ska nog finna plats för dessa:)Jag fick mitt paket från dig i veckan och är supernöjd, tack snälla! Vi har också haft lite smått kaos här hemma med magsjuka men peppar peppar idag verkar det lugnt på den fronten. Jag önskar dig och din familj en riktigt underbar jul! Kram Åsa

Angela sa...

Åh så fina, du gör så himla mycket fint, en riktig inspirationskälla!