fredag 13 februari 2009

Alla hjärtans dag-gåva

Här är det fortfarande sjukstuga även om det är på bättringsvägen. Linnéa har verkligen haft otur det senaste då hon haft magsjuka i två omgångar och i onsdags konstaterades öroninflammation, stackarn vad ont hon hade. Efter ett par dagar pencillin är hon dock bättre och förhoppningen är att hon kan gå på det första av vårens alla barnkalas på ett lekland imorgon.

Ni som följer min blogg, tappra människor, vet att vi vid varje tillfälle som ges gillar att visa vår uppskattning för våra underbara dagisfröknar lite extra. Alla hjärtans dag tycker vi är ett utomordentligt tillfälle att ge tala om vilket bra jobb de gör med lite godis, och eftersom alla tre barnen går på olika avdelningar så blir det en del påsar. Självklart fixade vi lite gott även till de som hjälper till att hålla dagis fint samt de som lagar så god mat åt barnen, för det mesta gillar de verkligen maten och det är riktig lyx tycker jag att ha mat som lagas på dagiset och inte kommer i stora kyllådor där den mesta näringen hunnit försvinna i transporten, har förstått att det inte tillhör vanligheterna. Linnéa hjälpte gladeligen till och det märks tydligt vems dotter hon är för jag fick inte ta kort innan hon noggrannt organiserat alla påsarna i den ordning hon tyckte var bra!Nu förstår jag självklart att denna mall kommer lite sent ifall ni velat fixa något liknande själva, men jag har lagt upp mallen ändå ifall någon kan ha glädje av den, kanske ska ni ha alla hjärtans dags-middag och då kanske ett litet paket på varje plats skulle passa? Klicka på bilden av mallen nedan så laddas den ned.


Det bästa har jag sparat till sist, från och med idag och till och med söndag den 15 februari erbjuder jag en alla hjärtans dag-rabatt i butiken, hela 20% på hela sortimentet. Med detta önskar jag en riktigt härlig helg!

4 kommentarer:

HUSnrNIO sa...

Usch vad jobbigt för henne med omtag och sen fler sjukdomar på det. Hoppas hon snart mår bättre. Trevligt med rabatt, jag har inte kikat in så noga hos dig men nu kanske det är dax för en titt. Trevlig helg.

Lindzi sa...

Gulliga du! Tack för fin mall. Hoppas ni återfår alla krafter fort nu när våren kommer.

Frida sa...

Fick min Calm-poster i dag av min kära sambo, och ville bara säga tack! Är såå nöjd! :-)

Mrs. b sa...

Tack snälla för ytterligare en fin mall! Den ska jag spara.
En fråga - var köper du dina cellofanpåsar?