lördag 7 februari 2009

Knappt hade vi vilat upp oss...

.... efter förra veckans pärs med sjuka barn som låååångsamt blev bättre förrän det var dags igen. På fredag eftermiddag ringde de från dagis och sa att Linnéa hade ont i magen. Tänkte inte så mycket på det eftersom det händer ibland då hon inte gjort "nummer två" på ett tag... Underbara svärmor hämtade henne tidigare och jag hämtade sedan hela familjen hos svärmor och svärfar efter mina ärenden efter jobbet. Vi hade precis kommit innan för dörren och börjat ta av oss våra ytterkläder då Linnéa deklarerade att hon måste kräkas, vilket hon gjorde med besked. Strax efter kom febern, hög sådan... Lördagen har spenderats i lugn och ro och denna gången var hon inte så sugen på lördagsgodis även om det faktiskt slank ner en bit eller två:-) Spriten (Dax handdesinfektion) används friskt även denna gång och nu är det bara att vänta på att se om någon annan blir drabbad...

5 kommentarer:

I ett litet hus sa...

Bläää för magsjuka! Håller tummarna för snabbt tillfrisknande!

Allt gott!

Anonym sa...

Men kära vän, vad är det för baciller ni har i M? Jag hoppas att L snart är frisk och att ni andra klarar er. Nu hoppar jag friskt till något annat, har du sett det underbara rosa tyget med fåglar från Stoff och Stil. Har du sett det så vet du exakt vilket jag menar. I love!!!

Krama L frå Annie och Maja!

Katja sa...

Hej!
Idag har jag lagt upp bild på trycket som jag vann av dig via Ellas inspiration-bloggen! Superfint blev det! :) En sak jag tänkte på med din webbshop är, eftersom du har en massa bra tips och inspiration är att kanske fixa en gästbok man kan skriva något i? Kanske inte alla som hittar till din blogg! Ha en fin dag!

Ellas Inspiration sa...

Nej men vilken otur ni har!! Måtte det ta slut snart!!

Krya på er!

Kram Karin

Anonym sa...

Trots att det var ett tag sedan jag fick hem den så har jag just packat upp en jättefin KEEP CALM poster jag beställde av dig. Tack!
Fö har jag också tvillingar, pojkar som är 7 år :)

Karin