fredag 20 februari 2009

Russinet – en eloge!

Alla ni trogna petriefiedinpink-läsare kanske minns när Petra skrev om den fina present som vår lille Olle fick när han föddes – tjejgänget hade samlat ihop till Axéns jättefina bruna spjälsängsskydd Moln. Det gör sig så himla fint i Olle säng som står placerad inne i vårt mörkbruna sovrum. Den fina födelsetavlan designad petrifiedinpink hänger på väggen inne i Olles rum och väntar på att han skall bli stor nog att flytta in.


Eftersom Olles mamma nu en gång för alla kan fastslå att hon lever under devisen ”det som går att matcha skall matchas” så önskade Olle sig – läs Maria önskade sig” det fina bäddsetet i doppresent. Olles snälla farbror och faster anammade denna önskan och min kära svägerska beställde det på Russinet. Behöver jag säga att Olle sover så gott omgiven av alla dessa söta moln?

Så vad är då poängen med denna långa utläggning kanske den rastlösa läsaren frågar sig. Och poängen kommer här:

Jag har tvättat detta bäddset väldigt försiktigt på avigsidan men ändå har det tappat färg och blivit väldigt blackigt – finns det ordet egentligen? I flera månader har jag gått och retat mig på att bäddsetet blivit så fult och irriterat mig på att man säljer produkter i så dålig kvalitet.

Hur som haver, jag fick ett infall i förra veckan, skrev ett mail till Russinet som inom en timme snabbt svarade att: ” så skall det naturligtvis inte vara. Leverantören har haft problem med att textilen har tappat färg. Ge oss bara namn och adress så skickas ett nytt. Och nej, du behöver inte skick in det gamla i retur. ” Till saken hör att Olle döptes i juni och inte heller hade jag något kvitto att visa upp.


Det kallar jag kundservice. och jag kommer alltid att prata mig varm om denna webbshop.

Vad blir då kontentan?
Jo, att det är bara jag själv som kan påverka min tillvaro, gnäll och klaga inte utan gör något åt det eller ”forever hold your tongue”.

En eloge till Russinet och ett stort varmt tack från Olle mamma.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hello baby!

Detta glädjer mig något oerhört. Att det blir min tur att läsa lite. Fantastiskt skoj!

Lunch snart, a place near you ?

Puss
Johanna

Nina och Fredrik sa...

Rusinnett är underbara att ha att göra med. Det är en av mina absoluta favoritaffärer. När jag är där med stora tjejen så kommer vi därifrån först efter en VÄLDIGT långt tid. Det finns ju så mycket fint att kika på där.

/Nina

Anonym sa...

Å nej, vad synd att jag inte gjorde det!

Jag köpte nämligen det svarta setet både till oss och till min dotters spjälsäng och dom tappade färgen. Jag köpte det på russinet också....

Och nu har jag gjort mig av med det :_(

Mrs. b sa...

Vad roligt med affärer som står för sina "misstag". Själv fick jag nyligen en sen leverans av något jag beställt, utan att ens ha fått nytt leveransbesked, så då klagade jag. Varpå jag fick blomstercheckar på posten - alltid trevligt med god vilja!

Anonym sa...

Hej vännen!
Vad kul att du har tagit över Petras bloggande för ett tag. Jag fortsätter naturligtvis att följa den flitigt.
Idag ska jag gå till Sally Bazar och hämta ett undanlagt brickbord till TV-rummet som aldrig har blivit riktigt färdiginrett. Men nu är jag på gång med nya idéer, får se om jag lyckas slutföra denna gången....

KRAM till er båda!
Kompis Malin

Inspirera Mera sa...

Det var bra service!