fredag 20 mars 2009

Tack och förlåt!

God förmiddag på er i det underbara vädret!

Hoppas att ni har lika vackert blå himmel och solsken som vi har i Göteborg.

Jag vill bara tacka för alla gulliga kommentarer som ni lämnar titt som tätt och samtidigt be om ursäkt för att jag är så dålig på att besöka era sidor och lämna kommentarer. Men dessvärre är det ett medvetet beslut.

Anledningen till detta ser ni här:Jag är ju föräldraledig med lille Olle, men under de två - i bästa fall tre timmar - som han sover varje förmiddag så skall jag plugga 75 % på nätbaserade universitetskurser.

Jag var ganska tveksam när Petra undrade om jag ville gästblogga på petrifiedinpink, visste inte om jag skulle hinna men bestämde mig till slut för att testa på det - en gång i veckan!!!
Men eftersom jag tycker att det är så kul och värkligen älskar att skriva så har det ju blivit lite mer. Detta naggar så klart på min studietid och därför vågar jag inte ens ge mig på att läsa alla andra fina bloggar som finns där ute för då vet jag ju att jag fastnar. Lite karaktär måste jag försöka ha kvar.

Så det är inte av egoism eller ointresse utan ren och skär överlevnadsinstinkt.

Ville bara säga det innan är det dags att öppna böckerna och läsa inför nästa fredags tenta. För till helgen blir det ingenting. Kanske blir det ett gemensamt inlägg från Petra och mig imorgon. Då är vi nämligen på spa tillsammans med två av våra kära vänner. Gissa om vi längtar!

Ha en riktigt skön helg och tack igen för fina ord. Om ni visste var det värmer mitt hjärta!!

Maria

2 kommentarer:

FastAnna sa...

Hej Maria!!!
Jag har aldrig träfat dig (vad jag vet..)..lite konstigt....men jag vet vem du är & du vet säkert vem jag är oxå?- Petras svägerska och faster till Bosse, Nea & Nissen;)
Ville bara säga att jag läser/läst marknadsföring och har exakt den boken som är med på kortet så om du behöver hjälp är det bara att säga till;) Just nu läser jag "events marketing" bl.a. :)
Kram från London

petrifiedinpink (Maria) sa...

Hej "faster Anna"!

Tack för omtanken, jag hoppas att jag snart tragglat igenom kurserna. Har ju läst marknadsföring förr så det skall nog gå bra.

Må så gott i vårsolen//Maria