torsdag 23 april 2009

Jakten på Sveriges härligaste inredningsblogg på kanal5.se

Har ni sett tävlingen på kanal5.se? Två av mina absoluta favoritbloggare är med och tävlar om att bli Sveriges härligaste inredningsblogg och det senaste uppdraget (sovrum) utförde de båda två med bravur och jag har självklart röstat på båda, det kan ni också göra här.


Pethra med Design- och inredningsbloggen delar jag inte bara namn med utan även i stor del smak, sovrummet hon och maken stylat är underbart ljust och har ljuvliga accentfärger, ett sovrum helt i min smak. Se mer av det på deras blogg.Hildur med bloggen Fixa&dona har en underbart lekfull inredningsstil tycker jag, hennes sovrum är inget undantag. Till min stora glädje såg jag vart love-trycket Hildur beställde från mig i höstas hamnade, visst passar det fint? Jag bara älskar idén med linan och klädnyportn, det lättar verkligen upp rummet med de underbara gröna tonerna.
Jag följer med spänning det sista momentet i tävlingen, uppdrag vardagsrum. Lycka till till er båda, i min mening står tävlingen er emellan och ni är lika värdiga båda två!

/Petra

Foton publicerade med tillstånd från Hildur och Pethra.

2 kommentarer:

petrifiedinpink (Maria) sa...

Nu har jag röstat!!! Vilka fina sovrum.

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Men tack, vad Du är snäll. Jag gillar också Fixa & Dona väldigt mycket. Hon har en skön stil och vågar göra något helt eget.