torsdag 30 april 2009

Nu åker poolen fram!

Nä, liiiite större är den kanske. Men visst är det ett fint kort? Det visar tydligt våra flickors inställning till att det går att bada överallt, bara man har rätta viljan!

Vi hade först tänkt oss ett valborgsfirande á la Madicken ikväll vid Härlanda tjärn, men eftersom det råder eldningsförbud blir det ingen valborgsmässoeld utan läggning av barn och därefter intar föräldrarna skaldjur och vitt vin på det nybyggda trädäcket.

Jag kan inte tro att det är sant, vilket fantastiskt valborgsväder vi får här på västkusten. I eftermiddag åker plaskpoolen fram. Alec oljade in den del av däcket där poolen skall stå och resten tar vi i helgen. Det är lite pill kvar med att klä in sidorna och sedan skall en trappa byggas. Men först skall en altandörr sättas in så det får dröja lite.

Så i väntan på badbilder från poolbad och trädäck kommer ett par gamla bilder på tjejerna som väcker fina sommarminnen. Det är inte utan att det är en härlig tid vi har framför oss.

För två sommar sedan bilade vi ner till Ungern och Kroatien. Det gick hur bra som helst. Var beredd på en massa kiv i baksätet - ibland kommer vi inte ens tii IKEA innan kriget är igång - men sådana vänner som de var under de fyra veckorna lär de väl aldig vara igen. Så bilsemester rekommenderas varmt!

Här är vi någonstans i Kroatien på upptäcksfärd!


Maja och jag badar fötterna - med Olle i magen.


Inga badkrukor i den här familjen inte!


Annie poserar!


Jag undrar om Olle är lika badtokig som sina syster? Jag har en stark misstanke att så är fallet.

Ha en riktigt skön och avslappnad valborgshelg//Maria

2 kommentarer:

Bokmalen sa...

Låter trevligt med så varmt väder! Fast jag ska inte klaga... Solen skiner från klarblå himmel å det gör gott för själen! ;)
Önskar er en trevlig helg!!
Kramen, Maria

Malin sa...

Vilka härliga badflickor! Låter som om ni har en trevlig kväll just nu.
Själv står det packning på schemat. Tar bilen till Oslo imorgon - hoppas att vi är lika positivt inställda till bilsemester som ni efter helgen. :-)
Trevlig helg!!