måndag 4 maj 2009

Magsjuka....

Hoppas helgen varit bra! Vi har spenderat vår på landet med en kille som inte varit sig själv. Förra veckans magsjuka ville inte ge med sig och efter tre dagars (och nätters) magont fick Noah och jag spendera natten på NÄL sjukhus i Trollhättan natten mellan fredag och lördag. Glukosdroppet han fick övertygade jag honom innehöll flytande lördagsgodis och peppar, peppar, sedan dess har han börjat bli betydligt piggare och magontet är borta och krafterna börjar återvända. Han hade absolut varit tillräckligt pigg för dagis om in det dessvärre var så att lillan började kräkas igår och fortsatte igen i morse så nu matar vi henne med vätskeersättning med jämna mellanrum. Trodde faktiskt att vi hade haft vårt nu, men tji fick jag:-)

Då jag inte vill lämna er med bara dessa tråkigheter, även om ni kan njuta av Marias underbara hem i förra inlägget, så passar jag på att visa upp lite underbara scrapbookingpapper jag och syster hittade på Papeterie förra veckan, bilderna gör dem inte rättvisa då de är underbart glittriga och fina. Märket är Best Creation och det är inget märke jag handlat tidigare, kikade in på deras hemsida och där blir man inte direkt köpsugen men dessa var som sagt underbara. Tänkte ha arken med alla djuren på de stora barnens rum som dekoration, färgerna passar perfekt! Ha' en härlig måndag så hoppas jag att jag snart är tillbaka med trevligare inlägg.

Petra

7 kommentarer:

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Åh, det är skulle jag vilja sätta händerna i, så mycket fina papper! Jag är inne i en japansk period nu, tror jag. Längtar efter japansk estetik med pasteller. Fast det gör jag ju iofs för jämnan, så det är nog ingen period, när jag tänker efter. Hoppas lillkillen mår bättre nu!

Annas inspiration sa...

Stackars liten, tur att lillkillen mår bättre nu :-)

tack för tipset på Österlen, värt att kolla upp.

Hoppas du fått en bra start på veckan
kramar

HEMLÄNGTAN sa...

Låter jobbigt för er. Så här års är man ju lite inställd på att sjukdomarna ska avta.

Hoppas att det går över snabbt och att ni får en bra vecka!

Hemmabloggaren sa...

Stackare, det är så hemskt när de är sjuka och sjukhus är aldrig kul. Hoppas att alla mår lite bättre nu i alla fall. Kram kram.

Lilla Huset sa...

Hej!
Tack för titten hos mig. Ja, det mesta växer i min trädgård förutom slånbäret som finns i kohagen nedanför mitt hus. Nu ska jag kika vidare i din blogg, den känns så härligt glad! Ha en härlig dag!/Merja

M sa...

Ja, ibland önskar man att man bara helt enkelt hade stannat kvar i sängen :)
Vilka jättefina papper! Man blir ju alldeles glad av dem!
Kram M

FastAnna sa...

Tack för kommentaren på min blogg kära svägerska:):)
Inte långt kvar nu:)
Pussa alla från mej!!
KRAM
Fast Anna