söndag 31 maj 2009

Ni njuter väl nu?

Signerat Maria

Jag hoppas att alla har ett lika härligt väder att njuta av som vi i Göteborg. Himlen är klarblå och plaskpoolen varm.

Här har varit full aktivitet hela helgen. I fredags eftermiddag räknade jag till 13 barn när vattenkriget pågick som bäst. 14 med maken som gav sig in i leken och attackerade barnen med vattenslang.

Då känner man sig lyckligast i hela världen - med skrattande barn, vattenplask och strålande sol. Olle var dock lite frustread att han inte fick delta i allt stojande.

I morse blev jag uppvaktad på mors dag med kaffe på sängen och världens finaste present - ett magnoliaträd!!! Blev hur glad som helst, framför allt eftersom Alec kom ihåg att jag sagt att jag så gärna vill ha just ett sådant träd. Hoppas bara det överlever mina svarta fingrar och barnens vilda lekar.

Vi åt, precis som igår, en supermaffig frukost på altanen med äggröra, bacon, prinskorv, köttbullar, blodpudding och stekta tomater. Underbart!! Vi är så himla nöjda med vår nybyggda altan och den nyinsatta altandörren. Det förenklar och förbättrar livet så mycket mer än vad vi hade kunnat tro. Självklart hjälper solen till. Men visst är det härligt när man lägger sin energi på saker som gör allt så mycket bättre?

Nu sover Olle och Alec, Annie och Maja köper mer brädor för att bygga klart altantrappan. Själv har jag gått in för att plugga. Nästa lördag är det klart - hoppas jag! Behöver jag säga att jag längtar?

Avslutar med två kort från Annies havsteater. Min lilla Annie är den röda krabban till höger. Tyvärr syns inte hennes röda filtklor så bra, men roligt hade hon!


Foto: Eva Bäcklund
Nu lite plugg och sedan skall jag ut i trädgården och svartlasera två eklister till badrummet. Bra när man kan vara ute så att en mindre kladdkatastrof undviks inne.

Ha en härlig söndag//Maria

5 kommentarer:

Bokmalen sa...

Låter ju som ni haft en riktigt underbar helg!! ;)
Här har vi haft riktigt härligt väder å vi har varit ute å fått lite färg! ;) Har lyckats med att inte bränna mig tack vare att jag är noga med solskyddsfaktor, hög! ;)
Hoppas ni får en fin vecka!!
Kramen, Maria

M sa...

Vilken underbart söt krabba :)
Låter som ni haft en kanonhelg, svårt att ha annat i det här vädret kanske :)
Lycka till med pluggandet nu!
Kram

Hemmabloggaren sa...

Visst har det varit en ljuvlig helg, bättre än så här blir det inte. Vi har bara slöat hela helgen, inga måsten, bara njutit.

♥ mamman i huset ♥ sa...

Ja, jag vet inte riktigt... Regn, kalla nordliga vindar och stormstyrka några dagar. Nä, jag har inte njutit lika mycket som du har. Men visst har solen lyst här också. Och den lyser nu - 22:46. Härligt. Värmen får vi dock vänta på verkar det som. Men det är ju roligt att övriga Sverige har varmt. Hahaha!

Kram!

HUSnrNIO sa...

Så söt liten krabba:) Härligt med härliga helger!