söndag 7 juni 2009

Champagnen är urdrucken

Signerat Maria

Titta, vi har visst blommor i vår trädgård - eller hade - för nu har väl barnen länsat allt med lite färg i rabatterna. Men söta är de där de pryder köksbordet!

I fredags när jag var hemma och varvade pluggning med städning - ingen av aktiviteterna kan betraktas som framgångsrik - så fick vi besök.

På trappen stod Petra med en flaska champagne till mig. Hon kom ihåg att jag skrivit på bloggen att sista tentan skulle firas med skumpa vare sig det gick bra eller inte. Så himla gulligt av henne, blev jätteglad för hennes omtanke trots att hon har varje minut intecknad.

Hur gick det nu då?

Jo tack, det var en fruktansvärt svår tenta, kände mig lätt ångestladdad första timmen. När jag sedan närmade mig slutet på de fyra timmar som jag hade på mig och gick igenom svaren så kändes det trots allt ganska bra i magen. Jag trycker för att skicka in svaren, men vad händer? Jag kastas ut ur systemet och får fram på skärmen att mitt score är: NOLL!!!! Alla mina svar har försvunnit ut i den berömda cyberspacen och tiden är ute.

FULLSTÄNDIG PANIK!!!

Det visar sig att detta hände närmare 20 andra studenter och just nu undersöks om våra svar finns loggade någonstans i systemet - vilket jag har svårt att tro.

Så antagligen blir det till att skapa fyra barnlediga timmar till och göra om den värsta och mest intensiva tenta jag någonsin varit med om. Detta måste vara lagen om all djävlighet personifierad.

Men, champagnen dracks ur till sista droppen och den smakade gudomligt.

Tack snälla söta Petra!!!

Ha en bra dag//Maria

PS) Idag tror jag att mannen skall tapetsera, håll tummarna!!!

5 kommentarer:

M sa...

Men oj vad jobbigt! Håller alla tummar och hoppas att svaren finns sparade! Annars tycker jag ni alla borde få högsta betyg som plåster på såren!! :)
Kram

Hemmabloggaren sa...

Näää va sjutton (för att inte ta till starkare ord), sånt får inte hända!! Det borde resultera att ni automatiskt blir godkända, som plåster på såren, eller hur?

Tur att du fick trösta dig med lite skumpa i alla fall. Kram kram.

Bokmalen sa...

Nämen, så får det ju inte funka!! Hoppas, hoppas att dom hittar dina svar!!!
Trevligt med champange!! ;)
Kramen, Maria

Mrs. b sa...

Nä, vad tråkigt - det borde ju inte få hända! Hoppas dom hittar svaren, alternativt löser det på annat sätt!

petrified in pink (Petra) sa...

Som jag sagt innan så är du värd mcyket mer men vi börjar med detta:-) Jag håller alla tummar och tår för att du ska slippa göra om tentan och att det gick toppen!

Kramar/Petra